Начало / Свят / Първата книга на Жозе Моуриньо излиза през октомври

Първата книга на Жозе Моуриньо излиза през октомври

Първата книга на един от най-колоритните футболни треньори –  Жозе Моуриньо, ще излезе на англоезичния книжен пазар през октомври, съобщи thebookseller.com. Изданието ще бъде описание в снимки на кариерата на португалския мениджър. То все още няма заглавие. Книгата ще излезе на 8 октомври едновременно с твърда корица и в електронен формат. Тогава ще бъде публикуван и луксозен вариант в ограничено количество копия.

„Вече 15 години съм футболен треньор. Беше ми по-лесно да избера 100 снимки от най-ярките ми спомени, отколкото да ги изразя с думи. Емоциите и чувствата не винаги могат да се опишат с думи. Снимките са прекрасен начин за запазване на спомени и именно това ще бъде функцията на тази книга“, сподели Моуриньо.

52-годишният Моуриньо е спечелил 22 трофея в кариерата си. Той е бил 8 пъти шампион в 4 различни страни – Португалия, Англия, Италия и Испания. Два пъти е триумфирал в Шампионската лига. Характерен е с провокативните си маниери, като често влиза в конфликти със съперници, съдии, медии и ръководители, но винаги защитава футболистите си.

Свързани заглавия
Бившият френски селекционер Доменек се заяде с Мауриньо и куп звезди в книга
Бившият шеф на „Реал Мадрид“ Валдано критикува Моуриньо в книга
Нова биография показва тъмната страна на Жозе Моуриньо

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

214688_b

Пътят към върха на двамата най-големи

Кой е по-добър – Кристиано Роналдо или Лионел Меси? Всеки футболен фен има категорично мнение …