Начало / Свят / Новата книга на Джейми Оливър ще бъде с фокус върху здравословното хранене

Новата книга на Джейми Оливър ще бъде с фокус върху здравословното хранене

Новата книга на готвача и телевизионна звезда Джейми Оливър ще бъде фокусирана върху здравословното хранене, съобщи thebookseller.com. „Everyday Super Food“ ще бъде на англоезичния книжен пазар през август тази година, издадена от „Penguin Random House“. Изданието ще бъде промотирано чрез поредица от 6 части по канала „Channel 4“.

Книгата ще съдържа рецепти за 30 закуски, 30 обяда и 30 вечери, както и идеи за хапване между основните хранения. Авторът се е консултирал с много експерти и диетолози, за да оптимизира книгата си. Оливър ще сподели с читателите и как самия той вече е по-концентриран върху здравословното хранене и как това е повлияло на качеството му на живот.

„Моето желание е да живеете най-щастливия и продуктивен живот с помощта на изключителна храна. Човек трябва да се наслаждава на храната. Освен това, здравословните ястия трябва да бъдат разнообразни, цветни, забавни и вкусни. Тази книга ще съдържа вълнуващи рецепти, които ще ви заситят, ще ви харесат и ще бъдат здравословни, защото съм си написал домашното и съм проучил всичко. Всеки избор ще бъде здравословен избор“, коментира Джейми Оливър.

Книгите на популярния британски готвач се превеждат и у нас. В българските книжарници са достъпни заглавията „Моето меню за 15 минути“, „Джейми Оливър: Моето меню за 30 минути- революционен метод за приготвяне на бърза храна“ и „Министерство на храната“.

Свързани заглавия
Джейми Оливър отказал роля в екранизацията на „Хобит“
Джейми Оливър изпраща видео урок и на българските деца как се прави салата „Дъга“

„Игрите на глада: Възпламеняване“ е първата книга, която е прочел страдащият от дислексия Джейми Оливър

Книгите на Джейми Оливър тук

Прочетете още

3 momi4eta

Децата порастват здрави, ако ги учим на нещо добро

Наталия, Екатерина и Станка са трите лица на „За храната“ – фондация, която иска много, …