Начало / Свят / Продължението на бестселъра „Аз преди теб“ от Джоджо Мойс излиза през септември

Продължението на бестселъра „Аз преди теб“ от Джоджо Мойс излиза през септември

Продължението на хитовия роман „Аз преди теб“ ще излезе на англоезичния книжен пазар на 24 септември тази година, съобщи thebookseller.com. Книгата е със заглавие „After You“ и ще продължи оттам, където свърши историята на Луиза Кларк в „Аз преди теб“. Романът ще бъде издаден от „Michael Joseph“.

Авторката Мойс коментира:

„Не възнамерявах да напиша продължение на „Аз преди теб“. Но като работех върху сценария за филмовата адаптация и четях безброй съобщения от читатели, искащи да знаят какво се случва с живота на Лу, си дадох сметка, че героите от романа не са ме напуснали. За мен беше огромно удоволствие да се върна към Лу и нейното семейство и да ги сблъскам с нови проблеми. Те ме накараха да се смея и да плача. Надявам се читателите да се почувстват по същия начин, като се срещнат с тях отново.“

„Аз преди теб“ излезе през 2013 г. и е достъпна в родните книжарници. Книгата разказва необичайната любовна история на Луиза Кларк и прикования към инвалидна количка Уил Трейнър. Тя се превърна в бестселър и е адаптирана на големия екран от студиото „Метро-Голдуин-Майер“. Лентата е режисирана от Теа Шарок и ще тръгне по кината тази година.

Свързани заглавия
Последният роман на Джоджо Мойс излиза до дни на български

Излезе нов роман от Джоджо Мойс

Джоджо Мойс: Много е приятно, когато признанието дойде след дълго чакане

„Аз преди теб“ тук

Книги от Джоджо Мойс тук

Фото: goodreads.com

Прочетете още

220542_b

Доза романтика, за да изпратим усмихнати май

„Повелителката на конете” е от ранните романи на Джоджо Мойс Една от хубавите черти на …