Начало / Свят / Дрю Баримор ще публикува сборник с автобиографични есета

Дрю Баримор ще публикува сборник с автобиографични есета

Популярната холивудска актриса Дрю Баримор ще публикува втора автобиографична книга, макар да е едва на 40, съобщи „USA Today“. Баримор ще напише сборник с есета. Тя е подписала договор с издателската къща „Dutton“. Все още не се знае заглавието на книгата и кога тя ще в наличност в американските книжарници.

Мемоарите ще съдържат поредица есета с житейски уроци. Баримор ще разкаже как е живяла сама едва на 14-годишна възраст, как прането на дрехи най-вероятно е спасило живота й, как се е сбогувала с баща си по единствения начин, по който той би могъл да разбере и какви промени са настъпили в нейния живот след като е станала майка. Разказите й ще бъдат емоционални, хумористични и искрени, твърдят от издателство „Dutton“.

Това ще бъде втората автобиографична книга на Баримор. Тя написа „Little Girl Lost“, която излезе през 1991 г., когато актрисата беше едва на 16.

Баримор е родена през 1975 г. Тя е наследница на една от най-популярните актьорски фамилии в САЩ. Става известна още през 1982 г. с участието си в култовия научнофантастичен филм на Стивън Спилбърг, „Извънземното“. Детството й е проблемно – още на 10 има проблеми с алкохола, на 12 години започва да взима наркотици. След поредица неуспешни връзки и бракове, сега тя е омъжена за третия си съпруг, Уил Копелман, от когото има 2 деца. Участва редовно в романтични и семейни комедии, сред които „Меню за трима“, „50 първи срещи“, „Момиче за един сезон“, „Заедно по принуда“ и много други. Има успешна кариера като предприемач, модел и продуцент.

Свързани заглавия
Актрисата Дрю Баримор събира авторските си снимки в книга
Дрю Баримор иска да пише книги

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

Open Book by Jessica Simpson
CR: HarperCollins

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс”: Джесика Симпсън очарова с книга

Нейната Open Book изскочи на върха при нехудожествените Поп дивата предлага на всички, които я …