Начало / Свят / Дрю Баримор ще публикува сборник с автобиографични есета

Дрю Баримор ще публикува сборник с автобиографични есета

Популярната холивудска актриса Дрю Баримор ще публикува втора автобиографична книга, макар да е едва на 40, съобщи „USA Today“. Баримор ще напише сборник с есета. Тя е подписала договор с издателската къща „Dutton“. Все още не се знае заглавието на книгата и кога тя ще в наличност в американските книжарници.

Мемоарите ще съдържат поредица есета с житейски уроци. Баримор ще разкаже как е живяла сама едва на 14-годишна възраст, как прането на дрехи най-вероятно е спасило живота й, как се е сбогувала с баща си по единствения начин, по който той би могъл да разбере и какви промени са настъпили в нейния живот след като е станала майка. Разказите й ще бъдат емоционални, хумористични и искрени, твърдят от издателство „Dutton“.

Това ще бъде втората автобиографична книга на Баримор. Тя написа „Little Girl Lost“, която излезе през 1991 г., когато актрисата беше едва на 16.

Баримор е родена през 1975 г. Тя е наследница на една от най-популярните актьорски фамилии в САЩ. Става известна още през 1982 г. с участието си в култовия научнофантастичен филм на Стивън Спилбърг, „Извънземното“. Детството й е проблемно – още на 10 има проблеми с алкохола, на 12 години започва да взима наркотици. След поредица неуспешни връзки и бракове, сега тя е омъжена за третия си съпруг, Уил Копелман, от когото има 2 деца. Участва редовно в романтични и семейни комедии, сред които „Меню за трима“, „50 първи срещи“, „Момиче за един сезон“, „Заедно по принуда“ и много други. Има успешна кариера като предприемач, модел и продуцент.

Свързани заглавия
Актрисата Дрю Баримор събира авторските си снимки в книга
Дрю Баримор иска да пише книги

Прочетете още

Memo

Мемоарите – майсторски жанр с милионни продажби

Известните повдигат завесата и това се харесва на аудиторията Биографиите и мемоарите заемат все повече място …