Начало / Свят / Излезе нов роман от Джоджо Мойс

Излезе нов роман от Джоджо Мойс

Новият роман на Джоджо Мойс е вече на англоезичния книжен пазар, съобщи „USA Today“. Книгата е със заглавие „One Plus One“ и е издадена от „Penguin“. Произведението на Мойс, авторка на „Аз преди теб“, се очаква да се превърне в един от бестселърите на тазгодишното лято.

Романът представя трудния живот на самотната майка Джес Томас. Тя се опитва да се справи по най-добрия начин с работа на 2 места и грижа за своите деца. Проблемите сякаш нямат край и тя едва успява да се справи с всичко. Творбата е едновременно разказ за ежедневните трудности и любовна история. Почитетелите на Мойс няма да останат разочаровнани – в този летен хит тя определено не изневерява на характерния си затрогващ стил.

Джоджо Мойс е родена в Лондон през 1969 г. Завършила е английска литература в Лондонския университет със стипендия за магистърска степен на вестник „Индипендънт“. Въпреки успешната си журналистическа кариера, мечтае да стане професионална писателка. Дебютният й роман се радва на топъл читателски прием и положителни отзиви на критиката, но голямото признание идва с публикуването на деветия й роман – „Аз преди теб“. За кратко книгата се превръща в истинска сензация, оглавява класациите за бестселъри, задържайки се в тях рекордно дълго време, получава й номинация за роман на годината. Печелила е наградата на Асоциацията на романтичните писателки за роман на годината два пъти – през 2004 и 2011г.

Свързани заглавия
Джоджо Мойс е готова с новия си хит

Джоджо Мойс: Много е приятно, когато признанието дойде след дълго чакане

Книги от Джоджо Мойс тук

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Плодовете зреят нощем от Неда Антонова 3. …