Начало / България / Мобилната книжарница на Хеликон ви очаква пред НДК

Мобилната книжарница на Хеликон ви очаква пред НДК

Мобилната книжарница на Хеликон е на разположение на най-нетърпеливите читатели в рамките на „Софийския международен панаир на книгата 2019“.
От 8.00 ч. в петък сутринта (13 – ти декември) до неделя (15 -ти) през целия ден, на знаково място – Пилоните до НДК, отваряме врати с подбрана селекция от заглавия, които включват съвременна и класическа литература от всички жанрове, за деца и възрастни, книги, за които се говори, онези, които сте пропуснали, такива, които търсите да подарите, или други, които може да се окажат приятна изненада.
Нашето уютно и артистично пространство побира читателските страсти на всеки, свикнал на компетентно и лъчезарно обслужване – казват книжарите на Хеликон. Не пропускайте удоволствието да надникнете в мобилната книжарница – ще ни видите отдалеч, а книгите бързо ще стигнат до вас!

IMG-9813

Прекият път към Панаира на книгата минава през Мобилната книжарница на Хеликон!

IMG-9838

Ранобудните читатели са вече тук.

IMG-9814

Селекцията от заглавия е разнообразна.

IMG-9828

И нови, и доказано добри книги съдържа мобилната книжарница на Хеликон, влезте и ще се убедите. През целия ден, от 13-ти до 15-ти декември включително, на най-атрактивното място – Пилоните до НДК!

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

011419-45-History-Ancient-Roman-Rome-Nero-Seneca

Сенека, който стресна кандидат-студентите

Римският философ, популярен с блестящия си стил, се превърна в пазител на портата към висшето …