Начало / България / Представят книгата „Мишел Платини: Говорим за футбол“ в Стара Загора

Представят книгата „Мишел Платини: Говорим за футбол“ в Стара Загора

В петък, 23 октомври,  от 18 ч в библиотека „Захарий Княжевски“ в Стара Загора ще бъде представена книгата „Мишел Платини: Говорим за футбол“. Премиерата ще бъде водена от преводача на томчето и дългогодишен спортен журналист Станил Йотов и мениджъра на издателство „Жануа 98“ Кирил Войнов.

„Книгата представлява пълен и изключително подробен поглед върху футболната игра във всичките й аспекти. Изключително интересно четиво, може би най-доброто, което ми е попадало някога за футбола. Ще се сблъскате с неща, за които не предполагате, че съществуват, или поне не сте си ги обяснявали по такъв начин! Написана е на високо ниво под формата на диалог между Платини, трикратен носител на „Златната топка“ и въобще един от най-големите футболисти и футболни ръководители за всички времена, и големия футболен журналист Жерар Ерно“, казва Йотов на страницата си във „Фейсбук“.

Журналистът обещава да разкаже на феновете на четенето и футбола и последните подробности за  аферата около Мишел Платини, която върви в момента.

Свързани заглавия

Станил Йотов: Читателят „проглежда“ за футбола с интервютата на Мишел Платини

Мишел Платини: „Моят” футбол започна с Пеле и Бразилия

Интервютата на Жерар Ерно с Мишел Платини излязоха на български

„Мишел Платини: Говорим за футбол“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

weathered-wood-one-of-a-kind-french-flag-wooden-vintage-art-distressed-weathered-recycled-europe-art-flag-art-france-red-white-blue-59b72b4c5

Френското е на мода

Световната титла на отбора, ръководен от Дидие Дешан, обърна и нашите погледи към Париж Правим …