Начало / Свят / Марая Кери ще публикува илюстрирана коледна детска книжка

Марая Кери ще публикува илюстрирана коледна детска книжка

Коледна детска книжка ще публикува певицата Марая Кери, съобщи „USA Today“. Илюстрираното издание ще носи заглавието на нейната коледна класика „All I Want for Christmas is You“. То ще бъде публикувано от издателство „Doubleday Books“, което работи под шапката на „Random House“, и ще бъде на англоезичния пазар от 10 ноември. Историята е за малко момиченце, което иска куче за Коледа.

Рисунките в книжката ще бъдат дело на илюстраторката Колийн Мадън. Сингълът „All I Want for Christmas is You“ излезе през 1994 г. и се превърна в една от най-популярните коледни песни в историята. Кери споделя, че е написала песента с надеждата, че тя ще се превърне в класика.

„Горда съм, че песента ми продължава да създава спомени за феновете всяка година. Много се вълнувам, че сега ще я представя на новото поколение по по-различен начин – чрез илюстрирана детска книжка“, коментира певицата.

Кери е родена през 1970 г. Тя е най-продавана певица за всички времена с над 200 милиона продадени копия от нейни албуми. На върха на славата е през 90-те години на миналия век. Нейни са хитовете „Emotions“, „Hero“, „Without You“, „We Belong Together“ и др.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

223021_b

Кристофър Едж владее майсторството да пише за деца

Освен забавни и увлекателни, книгите му умеят да формират малките читатели Кристофър Едж стана известен …