Начало / Свят / Марая Кери ще публикува илюстрирана коледна детска книжка

Марая Кери ще публикува илюстрирана коледна детска книжка

Коледна детска книжка ще публикува певицата Марая Кери, съобщи „USA Today“. Илюстрираното издание ще носи заглавието на нейната коледна класика „All I Want for Christmas is You“. То ще бъде публикувано от издателство „Doubleday Books“, което работи под шапката на „Random House“, и ще бъде на англоезичния пазар от 10 ноември. Историята е за малко момиченце, което иска куче за Коледа.

Рисунките в книжката ще бъдат дело на илюстраторката Колийн Мадън. Сингълът „All I Want for Christmas is You“ излезе през 1994 г. и се превърна в една от най-популярните коледни песни в историята. Кери споделя, че е написала песента с надеждата, че тя ще се превърне в класика.

„Горда съм, че песента ми продължава да създава спомени за феновете всяка година. Много се вълнувам, че сега ще я представя на новото поколение по по-различен начин – чрез илюстрирана детска книжка“, коментира певицата.

Кери е родена през 1970 г. Тя е най-продавана певица за всички времена с над 200 милиона продадени копия от нейни албуми. На върха на славата е през 90-те години на миналия век. Нейни са хитовете „Emotions“, „Hero“, „Without You“, „We Belong Together“ и др.

Прочетете още

IMG-b2a45af4b1f09e8479599fe37d2f431f-V

Витрина като пролетна градина

Хеликон Славейков напук на смръщеното време в София разцъфтя в зеленина На човек буквално му се …