Начало / Свят / Носителката на „Оскар“ Патриша Аркет ще пише мемоари

Носителката на „Оскар“ Патриша Аркет ще пише мемоари

Актрисата Патриша Аркет се присъедини към дългия списък със знаменитости, които публикуват автобиография, съобщи deadline.com. Носителката на „Оскар“ е подписала договор с издателството „Random House“. Тя ще пише за необичайното си семейство, преживяванията като самотна майка едва на 20 години и какво е да си жена в „Холивуд“. Все още не се знае кога изданието ще излезе на книжния пазар.

„Патриша Аркет е забележителна жена. Читателите ще усетят на страницата същата откровеност, която усещат и когато я гледат на големия и малкия екран. Частите от ръкописа, които съм чел, са много емоционални и трогващи. Но това не е изненада, когато става въпрос за актриса с такъв диапазон и интелект“, коментира Сюзън Камил от „Random House“.

Аркет е родена през 1968 г. Тя е четвърто поколение актриса в своето семейство – правнучка е на популярния американски комик Клиф Аркет. Участвала е в известни филми като „Истински романс“ и „Ед Ууд“ и сериали като „Престъпна империя“ и „От местопрестъплението“. Тя се наслаждава на световна слава и признание след участието си в епичния филм „Юношество“, сниман в продължение на 12 години. За ролята си на майка в лентата, излязла през 2014 г., Аркет получи „Оскар“ и „Златен глобус“. Актрисата има неуспешни бракове с колегите си Никълъс Кейдж и Томас Джейн.

„През годините публиката опозна част от мен чрез ролите ми в киното и телевизията. Писането на мемоари ще бъде ново и лично артистично преживяване за мен и се надявам да успея да покажа същата честност, която винаги показвам и на екрана“, сподели Аркет в изявление за „Random House“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

DSC065

Павлина Делчева-Вежинова: Вървим, а после се обръщаме назад

Мемоарна книга за София, богата на снимки и спомени Това е „Хора и улици, град …