Начало / Свят / Елтън Джон пише мемоари

Елтън Джон пише мемоари

636119551848623594-ap-britain-elton-johnЕлтън Джон ще се присъедини към плеядата рокзвезди със собствени мемоари. Колоритният музикант ще издаде автобиографията си през 2019 г., обявиха в един глас американските му издатели „Henry Holt“ и английските – „Pan Macmillan“. От двете компании допълват, че в книгата няма да има граници и скрити тайни.

Джон обещава в книгата да включи всички подробности от „лудия си живот“. „По принцип не съм носталгична натура. Често ме обвиняват, че гледам само напред, към поредния си проект, или песен. Писането на мемоарите ми ме изненада. Като погледна назад, разбирам какъв луд живот съм имал привилегията да живея. Израснах в период на глобални промени за човечеството, имах щастливата чест да работя с много от хората, които случиха тези промени“, коментира Елтън Джон.

Сър Елтън Джон е смятан за една от най-влиятелните фигури в музиката в света. Той е член на Залата на славата, основател на Анти СПИН фондация, продал над 250 милиона плочи по цял свят, носител е на наградите „Тони“ и „Грами“.

Публикуването на мемоари от музиканти винаги се е радвало на огромна популярност. Последният хит е „Born to Run“ от Брус Спрингстийн. По-късно този месец се очаква и автобиографията на Фил Колинс. Хитови са и книгите на Кийт Ричардс, Пати Смит, най-новия Нобелов лауреат за литература Боб Дилън и др.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Топ 101 - нехудожествена литература_722x300 (2)

Топ 101 Нехудожествена литература на „Хеликон“ за 2023 г.

Личностите оформиха цялостния облик на годината – така можем да обобщим класацията от нехудожествения раздел …