Начало / България / „Идеалният метаболизъм“ може да промени живота на всеки от нас!

„Идеалният метаболизъм“ може да промени живота на всеки от нас!

Idealniqt-metabolizam-cover-frontИзписани са хиляди страници и стотици книги, посветени на здравето и отслабването. Но само с диети, лекарства или други временни мерки резултатите не са трайни, ако не се подобри метаболизмът – вълшебната сложна система от биохимични процеси, които протичат в клетките на организма, за да поддържат живота.
„Идеалният метаболизъм“от Сара Ванс ще ни помогне точно за това – да постигнем добър метаболизъм и тялото ни да се излекува изцяло. Защото не можем да живеем с една болест, а да лекуваме други две. Когато тялото изцерява, то цери всичко.
Авторката дава отговори на най-често срещаните въпроси, които всеки си задава, когато иска да се пребори със здравословен проблем или да отслабне:
◊      Откъде идват токсините?
◊      Кои храни водят до замайване, световъртеж, умора и напълняване?
◊      Как точно функционира тялото, каква е връзката между физическото и емоционалното здраве?
„Идеалният метаболизъм“ съдържа конкретни съвети за възстановяване на излезлия от строя метаболизъм, както и множество лесноизпълними рецепти. Книгата е за хора, изморени от диети и объркани от изобилието на противоречива информация.
Написана живо и увлекателно, с чувство за хумор и любов към читателя, „Идеалният метаболизъм“ е незаменим съветник, особено за жената. За да живее тя в мир със себе си, със своите мечти и страсти.

Sara-VanceСара Ванс е диетолог, автор на публикации за връзката между хранене и здраве. Има блог, води кулинарни курсове и е чест гост на FOX Channel. Помогнала е на хиляди хора да променят нагласата си към храната и хранителните навици.

„Идеалният метаболизъм“ (изд. „Слънце“) излиза от печат на 16 юни.

 

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

beach-1868769_1920

Шест книги, които зареждат веднага

Почивката се познава и по заглавията, които четем Вариантът с ползвана на части отпуска е …