На фокус
Начало / България / „Идеалният метаболизъм“ може да промени живота на всеки от нас!

„Идеалният метаболизъм“ може да промени живота на всеки от нас!

Idealniqt-metabolizam-cover-frontИзписани са хиляди страници и стотици книги, посветени на здравето и отслабването. Но само с диети, лекарства или други временни мерки резултатите не са трайни, ако не се подобри метаболизмът – вълшебната сложна система от биохимични процеси, които протичат в клетките на организма, за да поддържат живота.
„Идеалният метаболизъм“от Сара Ванс ще ни помогне точно за това – да постигнем добър метаболизъм и тялото ни да се излекува изцяло. Защото не можем да живеем с една болест, а да лекуваме други две. Когато тялото изцерява, то цери всичко.
Авторката дава отговори на най-често срещаните въпроси, които всеки си задава, когато иска да се пребори със здравословен проблем или да отслабне:
◊      Откъде идват токсините?
◊      Кои храни водят до замайване, световъртеж, умора и напълняване?
◊      Как точно функционира тялото, каква е връзката между физическото и емоционалното здраве?
„Идеалният метаболизъм“ съдържа конкретни съвети за възстановяване на излезлия от строя метаболизъм, както и множество лесноизпълними рецепти. Книгата е за хора, изморени от диети и объркани от изобилието на противоречива информация.
Написана живо и увлекателно, с чувство за хумор и любов към читателя, „Идеалният метаболизъм“ е незаменим съветник, особено за жената. За да живее тя в мир със себе си, със своите мечти и страсти.

Sara-VanceСара Ванс е диетолог, автор на публикации за връзката между хранене и здраве. Има блог, води кулинарни курсове и е чест гост на FOX Channel. Помогнала е на хиляди хора да променят нагласата си към храната и хранителните навици.

„Идеалният метаболизъм“ (изд. „Слънце“) излиза от печат на 16 юни.

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

the-chairman-is-a-very-intellectual-guy-reading-a-paperback-book-under-his-beach-umbrella_t20_4lr2Ny

Летни университети

Книги, които да разтворим през най-горещите месеци Ленивото настроение на юли или пък август е …