Начало / Свят / Направиха класация преди прездентските избори в САЩ според продажбите на книгите на кандидатите, Клинтън е лидер

Направиха класация преди прездентските избори в САЩ според продажбите на книгите на кандидатите, Клинтън е лидер

Списание „Тайм“ публикува любопитно изследване, според което Хилъри Клинтън би трябвало да спечели изборите в САЩ, ако резултатите се базираха на базата на продадените авторски книги на кандидатите. Изследването е направено докато текат дебатите между желаещите да поемат щафетата от Барак Обама начело на държавата.

Книгата на Клинтън „Hard Choices“ води по популярност в САЩ, но е на пазара с година и четири месеца повече от най-големия си конкурент – „A More Perfect Union“ от републиканеца  Бен Карсън. Карсън е автор още на три заглавия, включително мемоара „My Life: Based on the Book Gifted Hands“, но дори с общите продажби от всичките си заглавия той не може да се доближи до демократа Клинтън. Съпругата на бившия президент Бил Клинтън е продала 340 200 книги, срещу 264 000 за Карсън. На трета позиция в класацията е Майк Хъкаби, Републиканска партия, с едва 74 000 продадени от книгата си „God, Guns, Grits and Gravy“.

Доналд Тръмп е едва пети, но в изследването са включени само последните му книги, които са на политическа тема: „Crippled America: How to Make America Great Again“ и „Time to Get Tough: Making America #1“, а не всичките му бизнес заглавия.

Свързани заглавия

Нова биография на Хилари Клинтън излиза през януари

Доналд Тръмп представи последната си книга

Хилари Клинтън: Гневът на Ангела Меркел може да бъде полезен за нас

Книга срещу семейство Клинтън изтече онлайн

Мемоарите на Хилари Клинтън забранени в Китай

Хилари Клинтън: Семейството ни беше разорено след като напуснахме Белия дом

Новата книга на Хилари Клинтън излиза на 10 юни

Биография на Хилари Клинтън излиза през февруари
Хилари Клинтън ще пише книга за мандата си на държавен секретар на САЩ
Хилари Клинтън планира нова автобиография

„Преживяна история“ от Хилари Клинтън тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

IMG-20230928-WA0000

Лорън Магазинър: Разгледах български митове и легенди, определено има от какво да се вдъхновя!

Американската авторка на детската поредицата „Митичните“ даде интервю за българските читатели  Лорън Магазинър дебютира у …