Начало / Свят / Е Л Джеймс работи върху нови романтични романи

Е Л Джеймс работи върху нови романтични романи

Е Л Джеймс работи върху 2 нови книги. Това съобщи тя в профила си в социалната мрежа „Туитър“. Авторката на бестселър трилогията „Петдесет нюанса сиво“ сподели, че става въпрос за романтични романи, но допълни, че не знае кога ще ги завърши.

Междувременно, авторката на еротичните хитове стана жертва на агресивно поведение от страна на потребители в „Туитър“, съобщи „Гардиън“. Вчера Джеймс реши да разговаря с почитателите си в социалната мрежа, като отговаря на въпроси, свързани с трилогията. Бързо обаче й бяха отправени подигравателни въпроси, свързани с често критикувания й стил. Сред тях „Да не ви плащат на прилагателно?“, „Някога използвали ли сте речник?“ и „Някога използвали ли сте енциклопедия, или ви се стори прекалено трудно?“.

Други потребители бяха по-конструктивни в критиките си. Те отбелязаха приликата на книгите на Джеймс с поредицата „Здрач“ на Стефани Майър и осъдиха поведението на главния персонаж Крисчън Грей към героинята Анастейжа. Имаше и такива, които се опитаха да защитят писателката, като отбелязаха, че тя просто е искала да осъществи връзка с феновете си.

Не е рядкост да настъпва хаос когато известни личности направят профилите си в социалните мрежи общодостъпни. През миналата година, отново в „Туитър“, изпълнителят Робин Тик беше обвинен, че насърчава изнасилванията в хита си „Blurred Lines“.

Свързани заглавия
E Л Джеймс е спечелила близо 10 милиона лири за година

Критиците са безкомпромисни към новата книга на Е Л Джеймс

Днес излиза „Grey“ – новият роман на Е Л Джеймс

Копие от ръкописа на новия роман на Е Л Джеймс е откраднато

E Л Джеймс обяви продължението на „Петдесет нюанса сиво”

Трилогията на E Л Джеймс тук

Скрийншот: twitter.com/e_l_james

Прочетете още

ил.1.нюанси

„Петдесет нюанса освободени” – беззащитната красавица и принцът на бял самолет

    Кристина Цонева С риск да съм поредната, която „не разбира новостите и свободата” …