Начало / Свят / Мемоарите на Марк Уебър ще излязат през септември

Мемоарите на Марк Уебър ще излязат през септември

Мемоарите на бившия пилот във Формула 1 Марк Уебър ще излязат на книжния пазар през септември тази година, съобщи thebookseller.com. Книгата все още няма заглавие. Издателство е „Pan Macmillan“.

Уебър се отказа от активна състезателна дейност в края на сезона през 2013 г. Макар да не успя да стане световен шампион, той беше един от най-постоянните пилоти през годините. Най-любопитният момент в неговата кариера беше през 2010 г., когато, съсезавайки се за „Ред Бул“, се конкурираше със съотборника си Себастиан Фетел за световната титла. В крайна сметка Уебър остана трети.

38-годишният Уебър ще разкаже за този и други интересни моменти от кариерата си, както и за детството си в Австралия и защо се е захванал с автомобилизъм. Той ще опише и много случки, станали „зад кулисите“ и ще се опита да обясни какво привлича милиони фенове към Формула 1.

Дълги години австралийският пилот беше директор на „Grand Prix Drivers’ Association“, съюза на състезателите във Формула 1. Той беше активист за подобряване на мерките за безопасност на болидите и пистите.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Xi4gctJMewgZIBc3NzoG2kLMOSq68jAkLNtChcGY

Барак Обама печели сърцата със своите мемоари

Президентът пак получи вота на американците – сега в книжарниците „Обетована земя” изглежда повече от внушителна …