Начало / България / Отговорите на всички неудобни въпроси, които не ви дават мира!

Отговорите на всички неудобни въпроси, които не ви дават мира!

230390_bТази книга няма да ви направи по-богати, по-слаби или по-умни. Тя ще ви покаже, че повечето проблеми, които ви терзаят, изобщо не са толкова сериозни, колкото изглеждат! Освен това с подобни грижи се сблъскват и много други хора всеки ден. А решение винаги има и Наталия Краснова е тук, за да ви насочи към него!

Чрез историите на читателите си и личния си опит, Наталия ще ви покаже как да преминавате през трудностите с лекота и духовитост.

Тя е вашият най-добър слушател и съветник. Съчетава реални съвети от психолози и хумор, за да отговори на всички въпроси, които си задавате, когато не можете да спите. А когато нещо е смешно, то не може да бъде чак толкова страшно.

В „1001 нощи без секс“ Наталия влиза в ролята на една модерна Шехерезада − поднася ви 1001 причини да се усмихнете и ви уверява: С вас всичко е наред!

Наталия Краснова-1628687114Наталия Краснова пише статии, сценарии за сериали, скечове, текстове за рекламни клипове и книги. Тя е известен блогър с над два милиона последователи и човек, който води наистина впечатляваща кореспонденция с почитателите си.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

41043_b

Невероятно: Ние сме холограми, а физическият свят и нашата вътрешна психическа реалност са едно

„Холографската вселена“ от Майкъл Толбот (изд. „Изток-Запад“) е изключително съдържателна и интересна книга, каквито твърде …