Начало / Свят / Джон Грийн с нов роман през октомври

Джон Грийн с нов роман през октомври

1280px-John_Green_in_MinneapolisПопулярният и у нас писател Джон Грийн обяви, че през октомври почитателите му ще могат да се насладят на нов роман от него, информира The Economic Times. Озаглавената „Turtles All the Way Down” книга се очаква да бъде публикувана на 10 октомври и разказва за 16-годишната Аза Холмс – млада жена, която се бори с психическо заболяване, докато разследва изчезването на милионер бежанец.

„Работя върху „Turtles All the Way Down” от години и съм много развълнуван, че най-накрая ще мога да я споделя с читателите през октомври. Това е първият ми опит да пиша директно за психическото състояние, което моделира собствения ми живот от детството ми насам, така че историята може да е измислена, но е и много лична”, споделя в официално изявление по повод предстоящото публикуване Грийн.

Романът идва почти шест години след последната му книга, превърнала се в световен хит – „Вината в нашите звезди”, публикувана през 2012 г. Две от творбите му пък вече бяха филмирани за големия екран – „Вината в нашите звезди” излезе по кината през 2014 г., а година по-късно почитателите му успяха да изгледат и „Хартиени градове”.

Прочетете още

215630_b

Тъмната страна на интернет славата

Ханк Грийн е интернет сензация, може да се похвали с милиони фенове и последователи от …