Начало / Свят / Мерилин Менсън получи роля в сериал по Стивън Кинг

Мерилин Менсън получи роля в сериал по Стивън Кинг

„Сблъсък” ще се появи догодина със знака на CBS

marilyn-manson-the-stand-stephen-king

Режисьор на продукцията ще е Джош Буун, който натрупа популярност и с друга екранизация – „Вината в нашите звезди” по едноименната книга на Джон Грийн. Кралят на трилъра приветства работата по сериала: „Щастлив съм, че Джош Буун ще облече „Сблъсък” в нова визия, като при това е поканил на борда толкова талантливи хора.”

Очаква се „Сблъсък” да съдържа общо десет серии. За Мерилин Менсън е отредена, разбира се, ролята на злодея – Рандъл Флаг. Първите коментари са, че с вида и походката си музикантът сякаш е създаден за този образ!

Работата на Мерилин Менсън обаче ще се разпростира и върху музикалното оформление на „Сблъсък”. За целта от него се иска кавър на The End – прочутото парче на The Doors.

Друга звезда сред актьорите в „Сблъсък” е Амбър Хърд. 33-годишната актриса е обект на внимание заради шумния развод с Джони Деп. Двамата се обвиняват взаимно в домашно насилие.

Иначе „Сблъсък” вече е филмиран веднъж. През 1994 г. се появява под формата на четири серии със звезди като Гари Синийз, Ед Харис и Роб Лоу. Има и комикс по книгата.

Самият роман е издаден за първи път през 1978 г. Дванайсет години по-късно Стивън Кинг пуска пълната версия, която надхвърля 1000 страници. Светът е на ръба на разрухата заради смъртоносен вирус, шепата оцелели се изправя срещу невероятния злодей Рандъл Флаг – олицетворение на злото, което се появява и другаде в книгите на Стивън Кинг. Остава Мерилин Менсън да превърне героя в легенда.

Лира.бг по материали от TV Line

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

6UPlIYKxZqUR6Xbpgu1JKG0J7UC

Дракула оживява за пореден път на голям екран

Подготвят нов филм по легендарната книга Брам Стокър издава романа си преди 123 години, като …