Начало / Свят / Мерилин Менсън получи роля в сериал по Стивън Кинг

Мерилин Менсън получи роля в сериал по Стивън Кинг

„Сблъсък” ще се появи догодина със знака на CBS

marilyn-manson-the-stand-stephen-king

Режисьор на продукцията ще е Джош Буун, който натрупа популярност и с друга екранизация – „Вината в нашите звезди” по едноименната книга на Джон Грийн. Кралят на трилъра приветства работата по сериала: „Щастлив съм, че Джош Буун ще облече „Сблъсък” в нова визия, като при това е поканил на борда толкова талантливи хора.”

Очаква се „Сблъсък” да съдържа общо десет серии. За Мерилин Менсън е отредена, разбира се, ролята на злодея – Рандъл Флаг. Първите коментари са, че с вида и походката си музикантът сякаш е създаден за този образ!

Работата на Мерилин Менсън обаче ще се разпростира и върху музикалното оформление на „Сблъсък”. За целта от него се иска кавър на The End – прочутото парче на The Doors.

Друга звезда сред актьорите в „Сблъсък” е Амбър Хърд. 33-годишната актриса е обект на внимание заради шумния развод с Джони Деп. Двамата се обвиняват взаимно в домашно насилие.

Иначе „Сблъсък” вече е филмиран веднъж. През 1994 г. се появява под формата на четири серии със звезди като Гари Синийз, Ед Харис и Роб Лоу. Има и комикс по книгата.

Самият роман е издаден за първи път през 1978 г. Дванайсет години по-късно Стивън Кинг пуска пълната версия, която надхвърля 1000 страници. Светът е на ръба на разрухата заради смъртоносен вирус, шепата оцелели се изправя срещу невероятния злодей Рандъл Флаг – олицетворение на злото, което се появява и другаде в книгите на Стивън Кинг. Остава Мерилин Менсън да превърне героя в легенда.

Лира.бг по материали от TV Line

Прочетете още

Winnie-the-Pooh-Blood-and-Honey-020723_3-ae890e0e72e9490fa59b8cd66903fb88

Хорър с Мечо Пух е сред най-лошите филми на годината

Детските герои се превръщат в хладнокръвни убийци Сюжетът на „Мечо Пух: Кръв и мед“ следва …