Начало / България / 600 деца при Стан в „Хеликон-Русе“ (без да броим кучето)

600 деца при Стан в „Хеликон-Русе“ (без да броим кучето)

Турнето на влогъра Стан в „Хеликон“ извади на показ скрити таланти в децата и необичайни прищевки у възрастните (например, селфи на старини), но най-вече развихри какви ли не асоциации и сравнения. Затова, след представянето в „Хеликон-Русе“, си позволяваме да сложим до „Невидим“ заглавието на Джеръм.К.Джеръм – „Трима души в една лодка (без да броим кучето)“. На 3 юни в Русе вода имаше в изобилие. Не заради Дунава.

IMG_5368Проливен дъжд съпроводи вече превърналата се в традиция опашка пред всяка книжарница, докато Стан и Стефи са вътре. Почти 600 деца, фенове на русенския „Хеликон“ и на любимия влогър доказаха, че дори небето да се продъни, ако трябва с лодки ще дойдат, но без автограф няма да си тръгнат. Най-малкият е още бебе.

IMG_5434

През чадъри и дъждобрани преливаше неподправена радост, плакатите и рисунките някак останаха сухи, а в случай на бедствено положение, Стан беше подсигурен със…закуска от мило момиче. Впрочем, русенските малчугани направиха всичко възможно техните кумири да се чувстват като у дома си. Така стигаме и до кучето.

IMG_5478

Мокър и кротък, своя ред изчака Йоркширският териер Кари, подобен на Деймън – домашния любимец на Стан и Стефи. Останалото, както казва една вечна книга, се вижда само със сърцето.

Друг път ще ви говорим за нея, засега прочетете „Невидим“!

Прочетете още

67365638_462728370977026_4598940088796184576_n

Читатели плащат глобата на любимия си автор

Слави Панайотов обявен за нарушител заради голям поход Авторът на „Топ мистериите на България”, известен …