На фокус
Начало / България / 600 деца при Стан в „Хеликон-Русе“ (без да броим кучето)

600 деца при Стан в „Хеликон-Русе“ (без да броим кучето)

Турнето на влогъра Стан в „Хеликон“ извади на показ скрити таланти в децата и необичайни прищевки у възрастните (например, селфи на старини), но най-вече развихри какви ли не асоциации и сравнения. Затова, след представянето в „Хеликон-Русе“, си позволяваме да сложим до „Невидим“ заглавието на Джеръм.К.Джеръм – „Трима души в една лодка (без да броим кучето)“. На 3 юни в Русе вода имаше в изобилие. Не заради Дунава.

IMG_5368Проливен дъжд съпроводи вече превърналата се в традиция опашка пред всяка книжарница, докато Стан и Стефи са вътре. Почти 600 деца, фенове на русенския „Хеликон“ и на любимия влогър доказаха, че дори небето да се продъни, ако трябва с лодки ще дойдат, но без автограф няма да си тръгнат. Най-малкият е още бебе.

IMG_5434

През чадъри и дъждобрани преливаше неподправена радост, плакатите и рисунките някак останаха сухи, а в случай на бедствено положение, Стан беше подсигурен със…закуска от мило момиче. Впрочем, русенските малчугани направиха всичко възможно техните кумири да се чувстват като у дома си. Така стигаме и до кучето.

IMG_5478

Мокър и кротък, своя ред изчака Йоркширският териер Кари, подобен на Деймън – домашния любимец на Стан и Стефи. Останалото, както казва една вечна книга, се вижда само със сърцето.

Друг път ще ви говорим за нея, засега прочетете „Невидим“!

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

67365638_462728370977026_4598940088796184576_n

Читатели плащат глобата на любимия си автор

Слави Панайотов обявен за нарушител заради голям поход Авторът на „Топ мистериите на България”, известен …