Начало / България / „Паднали ангели“ от Лорън Кейт: иде филмът!

„Паднали ангели“ от Лорън Кейт: иде филмът!

Cover_Fallen_2016.indd„Паднали ангели”, филмът по първа част от едноименната поредица на Лорън Кейт, съвсем скоро ще се появи на големия екран. Преведена на над 30 езика в цял свят, поредицата е сред феномените в младежката литература в последните години.

Другите заглавия от поредицата са “Терзания”, “Страст”, “Екстаз”. Лорън Кейт е автор и на “Сълза” и “Водопад”, също издадени на български с марката на Intense. Първото ревю на филма идва не от кой да е, а от самата авторка на книгите. Поканена за предварителна прожекция, Кейт споделя в sugarscape.com:

 

Странно е да видиш филма по една от собствените си книги. Все още се опитвам да реша как да изразя колко много значи това за мен. Мога да ви кажа, че филмът е красив, секси и много близък до есенцията на книгата. Мога да ви кажа и че актьорите са невероятни, че режисурата на Скот е интуитивна и находчива, и че ще сме щастливци, ако той режисира всички останали части от поредицата.

Любимият ми момент беше, когато Лус докосва крилата на Даниел за първи път. Скот е направил момента осезаем – можех да почувствам перата на Даниел в ръцете си, да усетя ръцете на Лус на крилете си. След прожекцията всички заедно отидохме на вечеря в италиански ресторант близо до студиото. После, когато приключвахме, се появи Адисън Тимлин, за да сподели наздравица и прегръдка. Беше перфектният край на прекрасна вечер.

Работата е почти завършена. Вярвам, че сме на път към нещо великолепно. Надявам се филмът да докосне вас, както докосна мен – както ръцете на Лус докосват крилете на Даниел.

3 Коментари

  1. знаете ли кога филма ще бъде пуснат в Интернет, дори и на английски защото в момента не го намирам . Благодаря предварително! Ако може да оставите линк много ми се иска да го гледам!

  2. Кога ще има филм по втората част на книгата?

    • И аз това се питам! Моля някой да отговори, ако има информация! Ще има ли филм по втората част – ,,Терзания“ ???