Начало / България / „Паднали ангели“ от Лорън Кейт: иде филмът!

„Паднали ангели“ от Лорън Кейт: иде филмът!

Cover_Fallen_2016.indd„Паднали ангели”, филмът по първа част от едноименната поредица на Лорън Кейт, съвсем скоро ще се появи на големия екран. Преведена на над 30 езика в цял свят, поредицата е сред феномените в младежката литература в последните години.

Другите заглавия от поредицата са “Терзания”, “Страст”, “Екстаз”. Лорън Кейт е автор и на “Сълза” и “Водопад”, също издадени на български с марката на Intense. Първото ревю на филма идва не от кой да е, а от самата авторка на книгите. Поканена за предварителна прожекция, Кейт споделя в sugarscape.com:

 

Странно е да видиш филма по една от собствените си книги. Все още се опитвам да реша как да изразя колко много значи това за мен. Мога да ви кажа, че филмът е красив, секси и много близък до есенцията на книгата. Мога да ви кажа и че актьорите са невероятни, че режисурата на Скот е интуитивна и находчива, и че ще сме щастливци, ако той режисира всички останали части от поредицата.

Любимият ми момент беше, когато Лус докосва крилата на Даниел за първи път. Скот е направил момента осезаем – можех да почувствам перата на Даниел в ръцете си, да усетя ръцете на Лус на крилете си. След прожекцията всички заедно отидохме на вечеря в италиански ресторант близо до студиото. После, когато приключвахме, се появи Адисън Тимлин, за да сподели наздравица и прегръдка. Беше перфектният край на прекрасна вечер.

Работата е почти завършена. Вярвам, че сме на път към нещо великолепно. Надявам се филмът да докосне вас, както докосна мен – както ръцете на Лус докосват крилете на Даниел.

2 Коментари

  1. знаете ли кога филма ще бъде пуснат в Интернет, дори и на английски защото в момента не го намирам . Благодаря предварително! Ако може да оставите линк много ми се иска да го гледам!

  2. Кога ще има филм по втората част на книгата?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *