Начало / България / Нова книга за астрологията

Нова книга за астрологията

AstrologijaНа пазара е книгата на Силва Дончева „Астрология. Специални методи и непубликувани формули от вербалната хомеопатия“ (изд. „Бард“).

 

Тази книга е нов тип ръководство по астрология, което обединява всичките ми изследвания, опит и познания. Тя ще ви послужи да продължите самостоятелно своите изследвания, като ви предлага разработени методически указания как да става това. Астрологията се разкрива за амбициозните все повече и повече, което поражда нуждата от учители и приемственост.

Ще научите че:

• Ние, хората, винаги сме подвластни на звездните влияния. Смисълът на опознаването на астрологията е да ни изведе от кармичния зодиакален  кръг  на преражданията и страданията, да премахне животинското в нас и да ни направи съвършени.
• Ние сме под въздействие и на зодиакалните съзвездия, които не съвпадат със зодиакалните знаци и са виртуалните врати към Земята и виждане на бъдещи събития. Затова е наложително да се работи и с двата зодиака.
• Астрологията приема за център на света отделния човек, затова е ХОМОцентрична, като влиянията са двупосочни. Звездите ни влияят, но и ние влияем на тях.
• Зодиакалните знаци важат само и единствено за Северното полукълбо. Много от вашите приятели или клиенти са другаде, където няма сезони и не е необходимо да се говори за зодиакални знаци. В тези зони се работи със Сидералния зодиак, който е изграден от зодиакалните съзвездия.

В книгата са публикувани изследвания и за връзките между астрологията и хомеопатията, която оказва силен ефект върху невидимите тела на човека, затова е незаменима при проблеми, отразени в астрологичната карта. Вербалната хомеопатия, прилагана преди и по време на тежък астрологичен аспект, облекчава изпитанията на Космоса, които задвижват вътрешния ни свят, да бъдат приети много по-осмислено и с лекота.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

31956505_1021255068027735_6781064640903249920_n

Астрологията и психологията правят заедно чудеса

Пепа Соколова е грижовният стопанин на едно необикновено издателство, което търси в небесните конфигурации тайните и …