Начало / Автори / Силна година идва за България според Гал Сасон

Силна година идва за България според Гал Сасон

Астрологичната прогноза за 2021-а е повече от интересна

triyoga-yoga-Gahl-Sasson-1193X840-1125x765

Роден в Израел и завършил психология в Хайфа, Гал Сасон превръща живота си в духовно приключение, което го отвежда в Индия, Непал, Тайланд, Филипините… и дори в България. Специалист и по кабала, той не крие симпатиите си към нашата страна, а астрологичната му прогноза за всяка нова година включва и специална част, посветена на онова, което очаква самите нас.

За 2021-а сега казва, че ще е „светлина в мрака”, като го подкрепя и с подробна астрологична карта на страната ни. Според нея ни предстои процес, който протича веднъж на всеки 84 години. Началото му Гал Сасон съотнася към протестите, които започнаха през настоящата 2020-а. Младите все повече ще налагат своя визия на живота, продължава езотерикът. Затова и 2021-а ще е година на талантливите българи, на успелите да реализират таланта си.

За отиващата си 2020-а пък казва, че е била сходна с 1982-а, когато светът е връхлетян от СПИН и от икономическа рецесия. Гал Сасон подчертава, че самите ние, с всекидневните си решения, рисуваме възможните изходи от кризата. И ни обръща внимание, че още в началото на 2021-а, на 11 и 12 февруари на небосклона ще се случи нещо уникално. Тогава ще се съберат цели седем небесни тела под знака на Водолея. Сасон го определя като възможност да поемем натам, където още никога не сме били. Ето и кратък цитат от самата книга:

Добрата новина е, че през 2021 превключваме от елемента Земя на елемента Въздух, което ни дава шанс да полетим високо над предизвикателствата на 2020. Преминаването на Сатурн и Юпитер от земния Козирог в летящия Водолей ни предлага инструменти, с които можем да променим институциите си, да преодолеем расизма, да разрешим конфликтите, да се избавим от популизма и национализма, да се върнем към равенството и глобалното сътрудничество. Водолеят е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи. Съвпадът на Юпитер и Сатурн във Водолей, чието влияние ще усещаме през цялата 2021, е за първи път от XV век насам – времето, когато тъмните векове отстъпиха пред Ренесанса. Дано същото стане и сега. […]

gal

Между другото, ако се чудите дали прогнозите на Гал Сасон се сбъдват, може да направим нещо много простичко… Просто да вземем в ръце книгата му за тази 2020-а… Според нея 2020-а ще е страховита и може да поведе човечеството в напълно нова посока. Авторът подчертава, че в продължение на десетилетия астролозите очакват 2020-а с нетърпение и страх, като мнозина я смятат за бедствена още преди настъпването ѝ. Скръб и навлизане в тайните на живота са основните характеристики за 2020-а и според самия Гал Сасон.

Сега смело можем да разгърнем новата „Астрологична прогноза” за 2021-а – вярвайки от една страна, че попадаме в добрите и загрижени ръце на добър астролог, но и осъзнавайки, от друга, че в крайна сметка човешката воля е определяща за сбъдване на която и да е прогноза

Текст Краси Проданов

Прочетете още

c4b3b054-0c69-4089-aa74-dfd464bca122

Книгите на февруари – и тъжните истории имат щастлив край

Ето ги задължителните за този месец заглавия Месецът е превратен по отношение на зимата – …