Начало / Свят / Барак Обама подкрепи малките книжарници

Барак Обама подкрепи малките книжарници

Барак Обама и семейството му подкрепиха малките книжарници, отбелязаха световните агенции. Президентът на САЩ е посетил е независимата „Крамърбукс” (Вашингтон) и е накупил доста книги за себе си и своите деца, уточнява „Гардиън”.  Поводът за посещението на Обама е „Съботата на малкия бизнес”, която е този уикенд. „Предстои „Съботата на малкия бизнес” и ние сме тук за да ви помогнем”, заявил на продавача световния лидер.

Обама дошъл в книжарницата с дъщерите си Малия и Наташа. За тях той купил класическата детска книжка „Фантомът Тулбут” от Нортън Джъстър, но също така и някои от най-новите и хитови произведения за деца като „Cabin Fever”, последната част от поредицата „Дневникът на един Дръндьо” от Джеф Кини и „Изобретението на Хюго Кабрет” от Брайън Селзник.

Президентът напазарувал и четива за възрастни. Сред тях „Съпругата на Тигъра”от Теа Обрехт, „Краткият и удивителен живот на Оскар Уао” от Джуно Диас и „Descent into Chaos” – документалната книга за тероризма на журналиста, писател и бивш революционер Ахмед Рашид.

Свързани заглавия
Какви книги си купи Обама през ваканцията?
Клинтън сочи грешки на Обама в новата си книга
Алкохолът провалил живота на бащата на Обама
Книга изобличи Обама, че подвел избирателите си
Обама са най-пишещата президентска фамилия
Детската книга на Обама разказва за живота на 13 известни американци

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

RQWIOPWTXBEKXE7QR66SEV4IHE

Поезия по телефона четат във Филаделфия

Горещата телефонна линия помага на болните от Covid-19 Обаждането е безплатно, а топъл глас отсреща …