Начало / България / Предстои ново издание на „Отвъд играта“ от Иво Иванов

Предстои ново издание на „Отвъд играта“ от Иво Иванов

13255925_10208431866188295_7337534460595155625_nЕдна от от най-търсените в последните години книги – „Отвъд играта“ от Иво Иванов ще има ново издание. Това обяви авторът на страницата си във Facebook.

„Експертизата на издателство „Вакон“ е свързана с хора, които имат близко взаимоотношение с риска и напълно откачените авантюри… Хора като Беър Грилс, сър Ранулф Файнс, Майк Хорн и мн. др. Явно, вдъхновени от героите си, сега и самите „Вакон“ са решили да поемат сериозен риск и откачена авантюра, решавайки да преиздадат първия ми, антикварен и вбесяващо неоткриваем сборник „Отвъд играта“. Тази книга е по-призрачна от Летящия холандец – дори аз я нямам. Благодарности на „Вакон“ за проявената дързост! За разлика от първото издание, този път всичко е компилирано в един том и включва както статии, публикувани в „7 дни спорт“ между 2003 и 2008 година, така и някои материали от последните две години. В такъв смисъл сигурно би трябвало да се казва „Отвъд отвъд играта“, пише бившият журналист на БНТ и в. „7 дни спорт“.

Очаква се „Отвъд играта“ да излезе през лятото. Иванов нашумя с абсолютния бестселър „Кривата на щастието. За спорта, Вселената и всичко останало“, която, според читатели е „способна да разплаче и разчувства и камък“. В момента авторът живее в Канзас, САЩ.

„Смях, плач, преоткрита надежда и завладяващо чувство на катарзис… Това са симптомите, издаващи, че държим непреходна книга в ръцете си, и които изпитвахме, четейки „Кривата на щастието“. Сега Иво Иванов, който завинаги промени облика на българската спортна журналистика с неповторимия си стил на писане и разтърсващия емоционален магнитуд на историите си, отново ще развълнува читателите с изцяло преработено издание на своята дебютна книга „Отвъд играта“. Обновеният сборник съдържа селекция от статии, публикувани в „7 дни спорт“ за периода 2003-2008 г, както и нови текстове от майстора на спортното слово. Истински истории за воля и борбеност, триумф, ала и падение, които директно успяват да се влеят в сърцето. Защото отвъд играта е… Човекът“, пише в анотацията на „Отвъд играта“.

Прочетете още

DSC_0048

Иво Иванов и Илиян Любомиров – сред номинираните за „Будител на годината“‘2016

Радио FM+ даде начало на традиционната си кампания „Будител на годината“ за 2016.Инициативата цели да …