Начало / Свят / Джордж Мартин: Има 8 милиона варианти на сюжета на „Игра на тронове“

Джордж Мартин: Има 8 милиона варианти на сюжета на „Игра на тронове“

George_R.R._Martin_by_Gage_Skidmore12„Има 8 милиона варианти за развитието на сюжета в „Игра на тронове“, настоя авторът на популярния фентъзи-епос „Песен за огън и меч“ Джордж Р. Р. Мартин в едно от последните си интервюта.

Той отново коментира обвиненията, че новия сезон на телевизионната продукция на НВО е излязъл на екран преди публикуването на поредната шеста част от бестселъровата му поредица. Според писателя има цял куп нови истории, които сценаристите могат да използват без това да се отрази на писането на предстоящата „The Winds of Winter“ и планираната последна седма част на „Песен за огън и лед“.

Пред „Entertainment Weekly“ Мартин призна, че не липсва материал, дори ако НВО реши да направи нова поредица, базирана на книгите му. От телевизията наскоро обявиха, че замислят минисериал по новелите „Dunk and Egg“, събрани в „Рицарят на седемте кралства. Из света на „Песен за огън и лед“.

„Всяка от тези истории може да бъде самостоятелен телевизионен филм. Това сигурно е идеално и за феновете, и за продуцентите“, коментира Мартин.

Всички книги от Джордж Р. Р. Мартин ТУК

Прочетете още

o-READ-WINDS-OF-WINTER-facebook

„Ветровете на зимата” се очакват през 2018 г.?

Докато до края на последния сезон от култовия сериал „Игра на тронове” остават броени епизоди, …