Начало / Свят / Утре излиза продължение на биография на Франк Синатра

Утре излиза продължение на биография на Франк Синатра

От утре, 27 октомври, на англоезичния книжен пазар ще бъде биографията на Франк Синатра „Sinatra: The Chairman“, съобщи „USA Today“. Тя е написана от Джеймс Каплан. Книгата е продължение на „Frank: The Voice“, излязла през 2010 г. И докато първа част беше фокусирана повече върху ранния етап от живота на Синатра и неговия стремглав поход към върха, продължението проследява живота му след като той вече е световна звезда.

„Sinatra: The Chairman“ започва в деня след церемонията по връчването на наградите „Оскар“ през 1954 г. Вече носител и на престижна статуетка от Американската филмова академия, Синатра затвърждава статута си фигура №1 в развлекателната индустрия. Между записването на успешни албуми и сингли, той снима по няколко филма годишно, участва в телевизионни проекти и стартира собствени бизнес инициативи. Изявава се като филмов продуцент, ресторантьор и боксов промоутър.

Каплан не пропуска и социалните изяви на големия изпълнител. Синатра е пословичен с афинитета си към близост до силните на деня. Не са тайна и връзките му с организираната престъпност. Със „Sinatra: The Chairman“ Каплан завършва историята си за една от най-влиятелните личности в САЩ след Втората световна война.

Прочетете още

202570_b

Тенис иконата Серина Уилямс се разкрива в „Пътят към победата“

В разгара на битката за трофея на Откритото първенство по тенис на САЩ на българския …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *