Начало / България / Истинските истории на технологичните гении са събрани в „Една успешна идея е достатъчна”

Истинските истории на технологичните гении са събрани в „Една успешна идея е достатъчна”

В „Една успешна идея е достатъчна”  са събрани истинските истории на успеха на технологичните гении от последното десетилетие. Книгата ще бъде в книжарниците от утре, 13 октомври. Тя е под редакцията на сп. „Форбс”.

Най-новата вълна технологични милиардери от Силициевата долина представляват уникално и неконвенционално поколение от предприемачи – млади, амбициозни и превземащи света на високите технологии с щурм, благодарение на своята решителност, ненаситен глад за успех и напредничави лидерски похвати.

Книгата е и пътешествие из потайностите на Силициевата долина в компанията на:
–    Илон Мъск, основателят на първата компания за частни космически полети SpaceX и производителя на луксозни електромобили Tesla Motors, чиято екстремно висока амбиция отговаря на неговия изключителен инженерен и предприемачески ум. Нищо чудно, че той е бил моделът на Робърт Дауни Джуниър за неговото превъплъщение в образа на Железния човек.
–    Кевин Систром, създателят на най-популярното приложение за снимки Instagram, без чиито филтри вече никой не си позволява да публикува нито един кадър в социалните мрежи.
–    Дейвид Карп, основателят на Tumblr, платформата даваща поле за изява на артистичните натури, която само за няколко години достига 170 милиона посетителя.
–    Шон Паркър, създателят на платформата за споделяне на музика Napster, която за малко не слага край на музикалния бизнес и един от основателите на най-могъщата социална мрежа в света – Facebook. Помните образът му, изигран от Джъстин Тимбърлейк във филма „Социалната мрежа”, нали? Е, подгответе се да се запознаете с истинския технологичен гений, който няма много общо със своето екранно превъплъщение.
–    Даниел Ек, човекът, който върна печалбите на музикалната индустрия от онлайн продажби на музика, чрез своето гениално приложение Spotify.
–    Джак Дорси, царят на микро блогването, създал изцяло нова медия за предаване на съдържание в реално време, наречена Twitter

„Една успешна идея е достатъчна”  тук

Прочетете още

Lend-Lease-The-Darling-Exchange-1

Библиотека като гнездо построи Сидни

Сградата е създадена от японски архитект Кръглата сграда цялата е опасана от дървен елемент, като …