Начало / Свят / Карло Анчелоти ще публикува книга за мениджмънт

Карло Анчелоти ще публикува книга за мениджмънт

Успешният футболен треньор Карло Анчелоти ще публикува книга за мениджмънт, съобщи thebookseller.com. Италианецът се е договорил с издателството „Penguin“. Изданието „Quiet Leadership: Winning Hearts, Minds and Matches“ ще бъде на англоезичния книжен пазар на 26 май 2016 г.

Книгата ще бъде автобиографична. Анчелоти повече ще наблегне на мениджмънт страната от кариерата си, отколкото на описание на живота си. Той ще обясни своите методи и подходи, които използва, когато е треньор на големи футболни отбори. Анчелоти ще разкаже за най-големите си триумфи, но ще признае и грешките си.

Заглавието ще бъде написано заедно с Крис Брейди, директор на Центъра за спортен бизнес към университета „Станфорд“ и Майк Форд, бивш спортен директор на футболен клуб „Челси“, който сега работи като консултант на отбори в Националната бейзболна лига в САЩ, НБА и Лигата за американски футбол.

Карло Анчелоти е роден през 1959 г. Той е водил отборите „Парма“, „Ювентус“, „Милан“, „Челси“, „ПСЖ“ и „Реал Мадрид“. Анчелоти е печелил най-престижния европейски футболен турнир – „Шампионска лига“ – рекордния брой 5 пъти. Два пъти като играч и 3 пъти като треньор.

Свързани заглавия
Карло Анчелоти представи новата си книга. Предговорът е на Дейвид Бекъм

Фото: twitter.com/mrancelotti

 

Прочетете още

Memo

Мемоарите – майсторски жанр с милионни продажби

Известните повдигат завесата и това се харесва на аудиторията Биографиите и мемоарите заемат все повече място …