Начало / Свят / Карло Анчелоти представи новата си книга. Предговорът е на Дейвид Бекъм

Карло Анчелоти представи новата си книга. Предговорът е на Дейвид Бекъм

Треньорът на футболния гранд „Реал Мадрид”, Карло Анчелоти, представи новата си книга, съобщи wgrz.com. Тя е озаглавена „My Christmas Tree”. Италианецът представи творбата си на церемония в Мадрид. Анчелоти разказва как работи като треньор. Той също така споделя любопитни истории, които е преживял, ръководейки различни отбори.

„Харесвам много футбола. Това не е изненада за никого. Описвам как играта се е променила от момента, в който започнах като треньор през 1995 г. с първия отбор на „Реджиана”, до сега”, коментира Анчелоти.

Предговорът на книгата е дело на Дейвид Бекъм.

„My Christmas Tree” не е първата книга на Анчелоти. През 2010 г. излезе негова автобиография – „Carlo Ancelotti: The Beautiful Games of an Ordinary Genius”. Тя е с предговор, написан от легендата на „Милан” Паоло Малдини.

Карло Анчелоти е италиански футболен треньор, бивш футболист. Той е роден през 1959 г. Като футболист е играл за отбори като „Рома” и „Милан”, както и за националната селекция на родината си. Бил е треньор на клубове като „Ювентус”, „Милан” и „Челси”, а в момента води „Реал Мадрид”. Анчелоти е един от най-успешните съвременни футболни мениджъри.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …