Начало / Свят / Джо Абъркромби връща читателите към „Първият закон“ с нов сборник с разкази

Джо Абъркромби връща читателите към „Първият закон“ с нов сборник с разкази

Сборник с разкази от автора на бестселъри Джо Абъркромби ще излезе на британския книжен пазар догодина, съобщи thebookseller.com. Книгата ще бъде със заглавие „Sharp Ends: Stories from the World of The First Law“ и ще бъде публикувана от „Gollancz“ през април 2016 г. Действието в разказите се развива в света на хитовата трилогия на Абъркромби „Първият закон“. Сборникът ще излезе едновременно в печатен и електронен формат.

Изданието ще включва както публикувани преди, така и нови разкази. Читателите отново ще си припомнят обичаните герои от романите „Първият закон: Гласът на острието“, „Първият закон: Преди да увиснат на въжето“ и „Първият закон: Последният довод на кралете“. Трилогията е преведена на български език.

Абъркромби е роден през 1974 г. Той пише в жанр фентъзи. Известен е най-вече с трилогията си „Първият закон“. Книгите от нея са публикувани между 2006 и 2008 г. През 2014 г. Абъркромби стартира нова поредица, „Shattered Sea“, от която вече на книжния пазар са 3 части. Той е автор и на самостоятелни романи.

Свързани заглавия
5 поредици, които да прочетете, докато чакате Джордж Р. Р. Мартин да завърши „The Winds of Winter“
Излиза „Червена страна“ на Джо Абъркромби

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

b89a25be-983a-48da-8f88-56b38bee4196-The_Rise_of_Magicks

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс“: Магията на Нора Робъртс пак проработи

The Rise Of Magicks изпревари и новата книга на Джеймс Патерсън Преди Коледа класацията е …