Начало / Свят / Джилиън Андерсън от „Досиетата Х“ ще публикува гид за самопомощ за жени

Джилиън Андерсън от „Досиетата Х“ ще публикува гид за самопомощ за жени

Популярната актриса Джилиън Андерсън, известна най-вече с ролята си в популярния сериал „Досиетата Х“, ще пише книга за самопомощ за жени, съобщи thebookseller.com. Изданието ще бъде публикувано от „Harper Non-Fiction“ и е със заглавие „WE“. Издателската къща го представя като „революционен гид за личностностно удовлетворение“. На Андерсън ще помага журналистката Дженифър Надъл. „WE“ ще дебютира в книжарниците на идния Международен ден на жената – 8 март 2016 г.

„Книгата е призив към всички жени по света. Имам предвид включително и малки момичета и транссексуални – всеки, който се идентифицира като жена. Посланието на „WE“ е, че всички ние трябва да бъдем обединени, да си помагаме и заедно да вървим напред, а не само да се конкурираме. Имаме много повече общо помежду си, отколкото си мислим“, коментира Андерсън.

Това не е първата изява на актрисата като писателка. През 2014 г. тя публикува научнофантастичния роман „A Vision of Fire“.

Джилиън Андерсън е родена през 1968 г. Тя е известна най-вече като агент Дейна Скъли от сериала и филмите „Доситетата Х”, в които си партнира с Дейвид Духовни. Играла е още във филмите „The House of Mirth”, „Последният крал на Шотландия”, екранизация на „Големите надежди” от Чарлс Дикенс и др.

Свързани заглавия
Джилиън Андерсън от „Досиетата Х” ще пише научно-фантастични романи

Прочетете още

misli-kato-monah-obichay-uma-si-v-pokoy-i-tseleustremenost-vseki-den-30

“Мисли като монах” и обучавай ума си в покой

Скъпи почитатели на книгите за самоусъвършенстване, моля запознайте с чаровния Джей Шети Той е тук, …