Начало / Свят / Даниел Стийл подписа договор за 10 книги с друго издателство

Даниел Стийл подписа договор за 10 книги с друго издателство

Даниел Стийл, една от най-известните авторки на романтични романи, подписа договор за 10 книги с издателска къща „Pan Macmillan“, съобщи thebookseller.com. През последните 26 години писателката беше издавана в Обединеното кралство от „Transworld“. „Pan Macmillan“ ще започне да публикува романите на Стийл във Великобритания от 2018 г.

„Много се радвам, че намерих на книгите си нов дом във Великобритания, Австралия, Индия и Южна Африка. Благодарна съм на всички мои читатели от тези страни и се надявам с времето техния брой да се увеличава. Това е много интересна нова възможност за мен“, сподели Стийл.

Даниел Стийл е родена през 1947 г. Тя е най-продаваната жива писателка с над 800 милиона продадени копия от нейни книги. Творчеството й се разпространява в 70 страни и е преведено на 43 езика, включително български. Известна е с факта, че публикува по няколко книги годишно, като често ги пише едновременно. У нас се продават романите на Стийл „Майчин грях“, „Танцьорката“, „Сърца без подслон“, „Да обичаш отново“ и много други. Стийл има 5 брака.

Свързани заглавия
Даниел Стийл с Ордена на почетния легион

Даниел Стийл се оплака от липса на уважение от страна на мъжете към нейната кариера

Книги от Даниел Стийл тук

Фото: daniellesteel.com

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

EOaBdGdWoAAciSp

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс”: Свежи трилъри се борят за вниманието ни

„Където пеят раците” вече 70 седмици е сред бестселърите Книгата на Дилиа Оуенс удържа първенството …