Начало / Свят / Автобиографията на Джони Мар от „The Smiths“ излиза в края на 2016 г.

Автобиографията на Джони Мар от „The Smiths“ излиза в края на 2016 г.

В края на 2016 г. на англоезичния книжен пазар ще излезе автобиографията на Джони Мар, съосновател на популярната рок група от 80-те години „The Smiths“, съобщи thebookseller.com. Тя ще бъде публикувана от издателството „Century“. Засега още изданието няма заглавие.

„През последните години бях постоянно на турне и журналисти и фенове не спираха да ме питат кога ще напиша мемоарите си. Много съм щастлив да обявя, че дойде времето да разкажа своята история“, сподели Мар.

Джони Мар е роден през 1963 г. Той е певец, мултиинструменталист и текстописец. Набира популярност с групата „The Smiths“, основана заедно с друг популярен изпълнител, Мориси. Макар да съществува само между 1982 и 1987 г., бандата е определяна за една от най-влиятелните в сферата на алтернативния рок. През годините след това Мар работи още с групите „The Pretenders“, „The The“, „Modest Mouse“, „The Cribs“.

Прочетете още

sana

Индийска тенис икона – с първа автобиография

Иконата на индийския тенис, а и на спорта в страната въобще – Саня Мирза описа живота си в книга. Договорът за издаването на автобиографията на световната номер 1 на двойки бе подписан наскоро с едно от най-големите издателства в света – „Харпър Колинс“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *