Начало / Читатели / „Знойни сънища“ от Сюзън Елизабет Филипс (ревю)

„Знойни сънища“ от Сюзън Елизабет Филипс (ревю)

Десислава ВЕЛИНОВА

Отваряме „Знойни сънища“ и попадаме в Салвейшън – градът спасение за някои е град отчаяние за други. В Салвейшън откриваме и Рейчъл с нейния син Едуард – пардон, Чип, както и трима братя, кой от кой по-сърдити и негативно настроени към новопристигналата вдовица. В миналото съпругът й е бил причина за страданието на целия град и сега жителите му си изкарват гнева върху нея. Дали са прави, или не, не е тема, която ги вълнува, стига Рейчъл да е наясно, че не е желана там.

Ако сте ценители на добрите истории и си падате по любовни романи, „Знойни сънища“ е задължително попълнение на рафта ви. Започнете ли книгите на Сюзън Елизабет Филипс, няма да се наситите скоро нито на чувството за хумор, с което поднася историите, нито на твърдоглавите и упорити герои, които създава. Ще се смеете с глас на странните ситуации, в които попадат, и ще им съчувствате за всичко онова, което са преживели.

„Знойни сънища“ е чудесно допълнение към поредицата на Сюзън Елизабет Филипс „Чикаго Старс“, но в същото време може да се чете и като напълно отделен роман. В книгата героите от предишните части на поредицата не са в центъра на събитията, така че дори да не сте чели друга, няма да се чувствате сякаш сте изпуснали нещо. При всички случаи обаче накрая ще ви се иска да прочетете и техните истории.

Сюзън Елизабет Филипс е шампион в жанра си и съвсем не е случайно, че книгите й стават бестселъри. Стилът й е отличителен, сюжетът – интересен, а героите й са борбени и вироглави. Не се надявайте обаче да сънувате „Знойни сънища“, защото тази книга няма да ви остави да заспите.

„Знойни сънища“ тук

Книги от Сюзън Елизабет Филипс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

230095_b

Роман, който ни извисява

„Калоян боговенчаният“ носи в себе си духа на Средновековието Васил Лазаров е добре познат на …