Начало / Критика / Истории от сърцето на всяка една жена

Истории от сърцето на всяка една жена

„(По)кажи ми как да те обичам“ и „Сърцето знае“ – две книги, сякаш създадени за Месеца на жената; изпълнени с любов, страст и романтика и описващи едно голямо приключение на живота

lale

„(По)кажи ми как да те обичам“ и продължението й – „Сърцето знае“, говорят много за това какво е да си истинска жена, как да привлечеш правилния партньор и как да постигаш целите си с лекота, по женски начин.

Динамиката в развитието на сюжета е доста добра и книгите се четат бързо и с лекота. Взаимоотношенията между героите са истински и смислени и дават много отговори на читателя. В поредицата ще намерите стойностни образи в развитие, а детайлите са силата на авторката.

Главната героиня Ема е млада, красива, умна и успешна. Тя е собственик на сватбена и парти агенция и непрекъснато работи върху себе си, за да реализира нещата в живота си. Заедно с двете си най-добри приятелки са в непрекъснато търсене на мъжа с главно „М“. Разговорите между тях са искрени, пиперливи и изпълнени с чисто женски емоции. Те не си спестяват нищо – от радост и поощрение до размахване на пръст и критика.

Книгите разказват за живота на съвременните жени, за трудностите пред които се изправят, за успехите и за провалите, за съмненията, за търсенията и за уроците, които трябва да научим, за да се движим напред

273856411_318401033667860_5501339350393804938_n

Авторката ще ви срещне с три различни характера, ще разкаже за три съдби, ще станете свидетели на много преживявания, комични ситуации и открити предизвикателства. Диалозите са приятни и чрез тях писателката дава ценни съвети и насоки, особено на по-младите читатели. Еротиката присъства силно и в двете книги, но е поднесена с вкус, без нищо, което да минава границата. Появата на невероятния Алекс ще промени хода на историята. За кого ли ще бъде той и какво ще донесе на една от героините? Какви са търсенията му и предизвикателствата в живота му?

Двете книги от поредицата ще ви дадат всичко от което имате нуждаромантика, страст, любов, смях и приключение.

Текст Цвете Лале
Снимка от фейсбук профила на авторката

Прочетете още

228292_b

Вечните романтични истории – „Ема“

Роман забавен и проницателен „Ема“ на Джейн Остин излиза през 1815-а – историята на млада жена …