Начало / Свят / Сезон 5 на „Игра на тронове“ ще изненада и запалените читатели на „Песен за огън и лед“ от Джордж Р. Р. Мартин

Сезон 5 на „Игра на тронове“ ще изненада и запалените читатели на „Песен за огън и лед“ от Джордж Р. Р. Мартин

Сезон 5 на сериала „Игра на тронове“, базиран на фентъзи епоса „Песен за огън и лед“, ще изненада дори най-верните фенове на романите на Джордж Р. Р. Мартин, съобщи flavorwire.com. Това заяви самият писател на събитие на „Writers Guild West Awards“. Герои, които не умират в книгите, ще загубят животите си на малкия екран.

„Ще умрат персонажи, които дори в книгите не умират. Така не само зрителите, но и читателите ще бъдат недоволни. Всеки нека се подготви предварително. Сценаристите са по-кръвожадни и от мен“, сподели Мартин.

Сезон 5 на успешната телевизионна продукция тръгва по НВО в неделя, 12 април. Сериалът настига Мартин и не се знае какво ще е неговото бъдеще след като всички 5 романа от поредицата, публикувани досега, бъдат адаптирани. Той обаче функционира следвайки историята като цяло и сезоните не са фокусирани върху отделни романи.

Трейлърът на сезон 5 тук

Свързани заглавия
Захари Бахаров ще предвожда цяло племе в петия сезон на сериала „Игра на тронове“

Книги от Джордж Мартин тук

Прочетете още

o-READ-WINDS-OF-WINTER-facebook

Джордж Р. Р. Мартин повдигна завесата пред „Ветровете на зимата“

Предупреждение: Материалът разкрива непубликувано съдържание! Остават броени дни до излизането на новия сезон на сериала …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *