Начало / Свят / Роман на Брад Тор излиза утре

Роман на Брад Тор излиза утре

Поредният вълнуващ роман на Брад Тор ще излезе на книжния пазар. Новата му книга, „Act of War“, ще бъде в книжарниците в САЩ от утре, съобщи „USA Today“. Авторът продължава приключенията на най-популярния си персонаж Скот Харват. Произведението ще бъде публикувано от „Atria/Emily Bestler Books“.

Агент на ЦРУ мистериозно умира в Европа. Негова партньорка хвърля шокиращи обвинения, но нейната надеждност е под въпрос. Когато обаче шестима студенти изчезват, а човек, който търси политически подслон е арестуван, е задвижена огромна и смъртоносна верига от събития. САЩ са изправени пред най-голямата опасност в своята история и новият президент ще трябва да се обърне към най-добрия си агент – Скот Харват, който да помогне за успешното осъществяване на 2 мисии с ключово значение за бъдещето на страната. Мисиите трябва да бъдат изпълнени безпогрешно и в пълна секретност, защото в противен случай ще има нова световна война.

Брад Тор е американски писател, роден през 1969 г. Той пише в жанр трилър. Най-успешните му книги са „Последният патриот”, както и „Ответен удар”, който е включен в класацията на 100-те най-добри трилъра на „National Public Radio”. Българският читател го познава от тези 2 творби, както и „Черният списък“ и „Тайният орден“.

Свързани заглавия
„Тайният орден” от Брад Тор (анотация)

Нов трилър на Брад Тор в книжарниците от утре

„Черният списък” от Брад Тор (анотация)

Книги от Брад Тор тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

9781635574104

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (12 февруари – 18 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „Дом на пламъци и сенки, Кн. 3 Лунатион“ от Сара Дж. Маас …