Начало / Свят / Джордж Р. Р. Мартин показа корицата на нова книга за света на поредицата „Песен за огън и лед”

Джордж Р. Р. Мартин показа корицата на нова книга за света на поредицата „Песен за огън и лед”

Джордж Р. Р. Мартин ще публикува нова книга за света, в който се развива неговата известна поредица „Песен за огън и лед”, съобщи euronews.com. Произведението е озаглавено „The World of Ice & Fire” и ще бъде на англоезичния книжен пазар от 28 октомври тази година. В своя блог  livejournal.com Мартин показа и корицата на творбата.

Творбата ще бъде допълнение към фентъзи сагата на Мартин. Тя е написана в съавторство с Елио М Гарсия и Линда Антънсън, основатели на фен сайта Westeros.org. Книгата, която ще бъде около 330 страници, ще дава допълнителна информация за историята на персонажите и локациите, където се развива действието в книгите.

„Самият Мартин описва произведението като „великолепна книга, обемно колекционерско издание с много, много разкошни картини и тонове измислена история”.

Феновете на Мартин отново ще бъдат недоволни, че той отделя време за странични проекти като новели и подобни колекционерски книги, вместо да продължи своя фентъзи епос. „Песен за огън и лед” стартира преди близо 20 години, а от планираните 7 книги са публикувани 5. Последната част излезе през 2011 г.

Свързани заглавия
Джордж Р. Р. Мартин публикува глава от следващата част на „Песен за огън и лед”

Излезе параграф от новата книга на Джордж Р. Р. Мартин от поредицата „Песен за огън и лед”

„Песен за огън и лед“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

382972855_7711095375606373_53993677063837781_n

Хартиената книга остава по-дълго в главите ни

Четем я по-внимателно и с повече удоволствие Сравненията между електронни и класически книги от хартия …