Начало / Свят / Новата книга на Хилари Клинтън излиза на 10 юни

Новата книга на Хилари Клинтън излиза на 10 юни

Новата книга на Хилари Клинтън ще излезе на американския книжен пазар на 10 юни, съобщи huffingtonpost.com, цитирайки „Асошиейтед Прес“. Авторката ще сподели с читателите ключови моменти от времето, през което е заемала поста държавен секретар в администрацията на Барак Обама, както и идеи за справяне с най-сериозните предизвикателства на ХХI век. Все още не е обявено заглавието на творбата

Издателството „Simon & Schuster“ мълчи и по въпроса дали Клинтън е завършила произведението си, или все още работи по него. Трудът на Клинтън се чака с огромен интерес, като се има предвид, че тя най-вероятно ще се кандидатира за президент на САЩ през 2016 г. Бившата първа дама вече има публикуван бестселър – нейните мемоари от 2003 г. „Преживяна история“.

Хилари се пошегува, като определи книгата си като „поредното леко, лятно четиво“. Тя ще направи турне, на което ще презентира труда .

За написването на книгата на Хилари Клинтън са помагали екип от съветници, сред които нейният съпруг  Бил Клинтън (президент на САЩ от 1993 до 2001 г.) .

Свързани заглавия
Биография на Хилари Клинтън излиза през февруари
Хилари Клинтън ще пише книга за мандата си на държавен секретар на САЩ
Хилари Клинтън планира нова автобиография

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

Dirndl-Lederhosen-costumes-Munich-Oktoberfest-2019-Germany

Октоберфест с книга вместо с бира в ръка

Ето книги, които могат да съхранят духа на празника В наши дни Октоберфест се слави …