Начало / Свят / Излезе нова електронна книга от Силвия Дей

Излезе нова електронна книга от Силвия Дей

Излезе нова електронна книга от Силвия Дей, съобщи „USA Today“. Произведението на авторката на бестселър трилогията „Кросфайър“ е озаглавено „Aftershock“. То е издадено от „Cosmo Red Hot Reads from Harlequin“ и е 116 страници. Творбата е продължение на поредицата „Afterburn & Aftershock“, която Дей стартира през миналата година.

Авторката на бестселър трилогията „Кросфайър“ отново пренася читателя в свят на блясък, секс и интриги. Този път главни герои са Джакс и Джиа. Двамата се занимават с политика. Те знаят, че личният и професионалният живот не бива да се смесва, особено в света на политиката, в който не се знае кой е приятел и кой – враг. Чувствата им един към друг обаче са прекалено силни и те започват връзка, която представлява едно своеобразно влакче на ужасите в увеселителен парк.

Силвия Дей е американска писателка, родена през 1973 г. Тя стана световно известна с еротичната си трилогия „Кросфайър“, съдържаща книгите „Опиянена от теб“, „Отразена в теб“ и „Открита пред теб“. Всяка от частите се превърна в бестселър. Книгите са достъпни и в родните книжарници.

Свързани заглавие
Силвия Дей: Читателите са тези, които ни правят това, което сме

Силвия Дей получи 8-цифрен аванс за нова поредица

Нов еротичен роман дебютира по-силно от „50 нюанса сиво”
Силвия Дей: Не мога винаги да мисля как ще реагира читателят
„Открита пред теб“ от Силвия Дей (откъс)

Трилогията „Кросфайър” тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …