Начало / Автори / Силвия Дей: Читателите са тези, които ни правят това, което сме

Силвия Дей: Читателите са тези, които ни правят това, което сме

От вчера в българските книжарници е третата част от еротичната трилогия на Силвия Дей „Кросфайър”. Интересното е, че „Опиянена от теб” оглави топ 10 на „Ню Йорк таймс” и „Ю Ес Ей Тудей”, изпреварвайки шестата книга на Дан Браун „Ад”, която се радва на огромна медийна подкрепа.
Предлагаме ви коментара на Силвия Дей, даден пред mediabistro.com.

Ето какво каза Дей:

„Опитвам се да покажа на читателите колко съм благодарна. Защото те могат да похарчат изкараните си с труд долари за всяка книга. Ако изберат моята и след това прекарат часове от живота си, за да я четат, най-малкото, което мога да кажа, е „благодаря ви”. С благодарност се стига далеч. Човек не трябва да забравя откъде е тръгнал. Читателите са тези, които ни правят това, което сме.
Прекарвам много време в социалните мрежи – всеки ден съм във „Фейсбук” и „Туитър”. Когато имам време, отговарям на имейли. Пътувам много. Ходя на места, където мога да се срещам с читатели. Използвам социалните мрежи и други интерактивни методи за обратна връзка. Това не е най-добрият избор за всички писатели. Някои писатели мразят социалните медии. Ако се чувстваш неудобно пред публика, това си личи и хората забелязват. Затова всеки трябва да намери най-добрия начин за връзка с читателите. Начин, който да му доставя удоволствие. Това е съветът, който мога да дам”.

Фото: sylviaday.com

Свързани заглавия
Нов еротичен роман дебютира по-силно от „50 нюанса сиво”
Силвия Дей: Не мога винаги да мисля как ще реагира читателят
„Открита пред теб“ от Силвия Дей (откъс)

Книгите на Силвия Дей тук

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (8 април – 14 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Убийства във Флийт Хаус от Лусинда Райли …