Начало / Свят / Нов еротичен роман дебютира по-силно от „50 нюанса сиво”

Нов еротичен роман дебютира по-силно от „50 нюанса сиво”

Нов еротичен роман направи по-силна дебютна седмица от „50 нюанса сиво: Обсебена” на Е Л Джеймс, съобщи „Индипендънт”. Става въпрос за „Reflected in You” от японско-американската писателка Силвия Дей. Това е третата част от нейната трилогия „Crossfire”. Първите две са „Bared to You” и „Entwined with You”.

От романа са продадени 82,759 копия в Обединеното кралство през първите 6 дни след неговото публикуване от издателството „Penguin”. В САЩ продадените копия са 286,000. Само „Вакантен пост” от Джоан Роулинг и „Изгубеният символ” от Дан Браун са постигали по-силна първа седмица. Резултатите са от „Nielsen BookScan” – фирма, която се занимава с база данни в издателския бизнес.

Подобно на трилогията „50 нюанса сиво” и „Crossfire” проследява историята на главната героиня, която има връзка с измъчен емоционално милиардер. Съдържа подробно описание на сексуални сцени.

Силвия Дей е американска писателка от японски произход, родена през 1973 г. Написала е общо 15 романа от 2006 г. насам, както и много новели и кратки разкази.

Свързани заглавия
Топ 10 на „Ню Йорк таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …