Начало / Свят / Излиза луксозен албум със снимки на „Бон Джоуви”

Излиза луксозен албум със снимки на „Бон Джоуви”

Излиза луксозен албум със снимки на легендарната рок група „Бон Джоуви”, съобщава официалната им страница, bonjovi.com. Изданието, озаглавено „WORK”, вече може да се поръчва, но доставките ще започнат през юни тази година. Книгата ще се разпространява единствено в официалния сайт на състава.

„WORK” е 208 страници. Творбата е с твърди корици и е с тегло около 2,5 килограма. Съдържа снимки от последните 2 световни турнета на „Бон Джоуви”, от периода 2010-2013 г. Снимките са направени от официалния фотограф на бандата, Дейвид Бъргман. Има и няколко фотографии, направени от фронтменът Джон Бон Джоуви, които никога досега не са излизали в публичното пространство. 350 копия са с „ВИП” статус – на тях има автограф на Джон Бон Джоуви.

Дейвид Бъргман коментира: „Най-накрая. Радостен съм да обявя, че излиза новата ми книга със снимки на „Бон Джоуви”, „WORK”. Тя е кулминация на моята работа с тях през последните 2 турнета. Има невиждани досега снимки, както зад светлините на прожекторите и в домовете на членовете на групата, така и наелектризиращи фотографии от най-големите музикални сцени в света. Включени са и снимки от болницата, в която Джон претърпя операция на коляното през 2011 г.”.

„Бон Джоуви” е американска рок група, основана през 1983 г. Вокал, основател и лидер на състава е Джон Бон Джоуви. Останалите членове са Ричи Самбора (китара), Дейвид Брайън (пиано) и Тико Торес (барабани). Албуми на бандата са продадени в над 130 милиона копия. Световните им турнета редовно са най-посещаваните, включително последното, завършило през декември 2013 г.

Свързани заглавия
„Монахът, който продаде своето ферари” е любимата книга на Джон Бон Джоуви

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

9780593153895

Класация „Ню Йорк Таймс“ (7 август – 15 август)

Престижната американска класация минава под знака на изобразителното изкуство и алтернативната музика. Струва си да …