Начало / Свят / „Монахът, който продаде своето ферари” е любимата книга на Джон Бон Джоуви

„Монахът, който продаде своето ферари” е любимата книга на Джон Бон Джоуви

Авторът й Робин Шарма ще изнесе семинар в България на 21 септември



Духовната притча на Робин Шарма „Монахът, който продаде своето ферари” е любимата книга на Джон Бон Джоуви – фронтменът на известната рок-група „Бон Джоуви”. Това заяви самият изпълнител в американско телевизионно шоу. Както е известно, Шарма ще посети България за семинар по-късно този месец.

Историята разказва за успешния адвокат Джулиан Мантъл, който се отказва от материалните удоволствия в опит да намери вътрешен мир. Причината за неговото решение е сърдечен удар, който едва не го убива. Това кара Мантъл да потърси истински важните неща в живота. „Това е произведение, оказало наистина голямо влияние върху мен”, споделя 49-годишният певец.

Робин Шарма е юрист, бивш адвокат. Сега е експерт по лидерство, себевладеене и постигане на елитно представяне във всяка област. „Монахът, който продаде своето ферари” е преведена на български. Българският читател познава Шарма още от „Лидерът, който нямаше титла”, „Наръчник по величие” и др. Робин Шарма ще изнесе семинар в България на 21 септември в зала 3 на НДК под надслов „Лидерство без титла: Новият начин за успех в бизнеса”.

Джон Бон Джоуви е вокал и основател на рок-групата „Бон Джоуви”. Останалите членове са Ричи Самбора, Дейвид Брайън и Тико Торес. Албуми на бандата са продадени в над 130 милиона копия. В края на юли „Бон Джоуви” приключи свое турне, което беше най-мащабното като посещаемост и приходи в последните години.

Още книги на Робин Шарма тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …