Начало / Автори / Затворена по Коледа. Луиз Пени остана блокирана в Лондон

Затворена по Коледа. Луиз Пени остана блокирана в Лондон

1124-col-mcgillis

Тази Коледа ще е малко по-различна за нашумялата канадска авторка на бестселъри Луиз Пени. Авторката на серията романи за инспектор Арман Гамаш и селцето Трите бора призна, че ще прекара Коледа затворена. Причината е новият щам на коронавируса, който бе открит във Великобритания.

Все още съм в Лондон, където Обединеното кралство се срещна (все едно до сега нещата не бяха достатъчно зле) с нов вариант на вируса. По-заразен, но слава Богу, не така смъртоносен. Така че сме в ефективен локдаун. Определено няма да има Коледа. За мен няма проблем, но се чувствам ужасно за възрастните хора, които са сами“, написа Пени в личната си страница във фейсбук.

Тя призна, че е готова с новата си книга от серията за инспектор Гамаш. „Завърших следващата книга и я пратих на редакторите. Това е много страшен момент в живота на този писател (и подозирам – на всеки писател). Книгата ще бъде публикувана през август“, призна канадката.

peni

Българските й почитатели пък ще могат да се насладят и да си подарят за Коледа „Час за разплата“. Това е 12-тата книга от поредицата и отново забърква Гамаш в трудно разследване в Трите бора

Вижте и останалите книги на Луиз Пени!

Лира.бг по материали от фейсбук

Прочетете още

nathan-lemon-W7nbakRx1Ks-unsplash

От книжарите – под елхата

Най-специалните предложения Книжарите на „Хеликон“ изпращат още една година, изпълнена с емоции – през ръцете …