Начало / България / Иво Сиромахов вдъхва живот на 12 нови вдъхновяващи приказки за смели читатели от 6 до 66

Иво Сиромахов вдъхва живот на 12 нови вдъхновяващи приказки за смели читатели от 6 до 66

225639_bСлед „Малки приказки” и „Приказки от планината” популярният сценарист, телевизионен водещ и журналист Иво Сиромахов вдъхва живот на 12 нови вдъхновяващи приказки, подходящи за смели читатели на възраст от 6 до 66.

На пазара вече може да откриете красивото издание на „12 принцеси” с илюстрациите на талантливата Лидия Тодорова.

Имало едно време… дванайсет принцеси, които живеели в далечни царства в непознати земи.

Запознайте се с Морската принцеса, Принцесата на вулканите, Чаената принцеса, Принцесата на Амазония“, Небесната принцеса и Принцесата на Ледения дворец. Независимо дали живеят сред джунглите на Амазония, в най-големия дворец в Китай или сред венецианските маски, те имат нещо общо помежду си – като всяко дете мечтаят за вълнуващи приключения. А всяко приключение крие в себе си непознати светове, а понякога и неподозирани опасности. Но когато вярваш в силата на доброто, всичко се оказва възможно.

Иво Сиромахов успява да извае майсторски истории, изпълнени с приказни създания, гори от скъпоценни камъни и тайнствени замъци. С тях всяко дете ще се превърне в истински герой. А детайлните и пищни илюстрации на Лидия Тодорова създават истинско визуално пиршество за малките читатели.

Красиво, забавно и безкрайно интригуващо, изданието на „12 принцеси” е книжка за малките подвизи, на които е способно всяко дете, стига да го пожелае достатъчно силно.

Прочетете още

ivo-1

Иво Сиромахов: България не обича умните. България обича тарикатите

„Певицата взема властта“ е новият роман на сценариста, журналист и писател Иво Сиромахов, в който …