Начало / Свят / „Семейство Обама” се превръща в бестселър в САЩ

„Семейство Обама” се превръща в бестселър в САЩ

Противоречивата творба на Джоди Кантор „Семейство Обама” се превърна в бестселър н САЩ, съобщава „USA тoday”. Както е известно, книгата предизвика множество спорове. В нея авторката твърди, че Мишел Обама, първата дама на Америка, се бърка в работата на съпруга си и има обтегнати отношения с високопоставени съветници в Белия дом. В интервю за „Си Би Ес” обаче жената на Барак Обама отхвърли тези твърдения и заяви, че се опитват да я окачествят като „сърдита черна жена”.

Когато се шуми около дадена книга, това винаги е добре за продажбите, подхвърлят редакторите от „USA тoday”. В момента „Семейство Обама” е 40-тата най-продавана в САЩ. От книжарницата „Политика и проза” във Вашингтон трябваше да преместят събитие с Кантор в намираща се близо синагога, защото присъствали повече от 350 човека, за които в обекта нямало място.

„Това беше едно от най-мащабните събития, което сме имали”, каза съсобственикът Брадли Греъм. „Продадохме 160 бройки. Тази книга е една от най-продаваните ни в последния месец. Очевидно споровете помагат на продажбите и предизвикват интерес”.

Свързани заглавия
Мишел Обама отрече обвиненията, отправени към нея в „Семейство Обама”
Нова книга разкрива ролята на Мишел Обама в политиката
Обама са най-пишещата президентска фамилия

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …