Начало / България / Забавен поглед към бащинството

Забавен поглед към бащинството

215714_bИмало едно време… Така започват приказките. В „живия живот“ обаче историите започват с автобусен билет и неизяснени планове за бъдещето. Или пък − с няколко разказа, публикувани в сайта MamaNinja.bg, и хиляди родители, припознали се в историята на симпатичното семейство с три деца и много забавни житейски истории.

Калоян Явашев е неоспорим шоумен – не само е татко на пълен работен ден, но се занимава и с дресировка на папагали. Създава феерични и красиви шоу програми, с които достига дори до финала на риалити предаването „Турция търси талант“. Публикациите за него и семейството му се следят и харесват от стотици хиляди потребители, а всяка негова история е вдъхновена (и изстрадана) от деликатното изкуство да си родител.

В „Дневникът на един (татко) звероукротител“ (изд. „Софтпрес“) за пръв път Калоян дръпва завесата и разкрива битието си в пълния му блясък − не само с историите за семейството си, но и с житейските си перипетии от времето, преди да се кротне и задоми. Разказите са илюстрирани от художничката Неда Малчева.

„Освен остроумните и забавни истории (ще ви оставят без дъх от смях!), в които ще се припознае всеки родител, в книгата намират място и много по-сериозни теми − за работата в чужбина, за тежките изпитания и за трудните житейски избори, пред които много млади хора са изправени и днес“, разказва главният редактор на Софтпрес Димитър Риков.

Качете се на въртележката и се оставете Калоян да ви отведе от България през Испания до слънчевата Малта, веселия Кипър, горещото Мексико, прашния Египет, лудата Куба и други интересни места, за да научите как се става дресьор на папагали, а впоследствие и татко на три невероятни деца.