Начало / Свят / Джоан Роулинг: Написах „Фантастичните животни“ заради феновете

Джоан Роулинг: Написах „Фантастичните животни“ заради феновете

imagesПочитателите на Хари Потър по целия свят не просто обичат персонажите от поредицата за малкия магьосник, те ги обожават. И по това си приличат със създателя им – писателката Джоан Роулинг. На червения килим в Париж по повод световната премиера на втората част на филма от поредицата „Фантастични животни и къде да ги намерим“  – „Престъпленията на Гриндълуолд“, тя изрази признателността си към почитателите на нейните романи, съобщава сайтът Ентъртейнмънт.

Според Роулинг, любовта на феновете дори се е засилила след излизането на първия филм през 2016 г., което е дало нов живот на магьосническия свят. Тя дори обяснява вдъхновението си за създаването на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ с любовта на феновете дори след излизането и на последната седма книга от поредицата за Хари Потър и на осемте ѝ екранизации.

„Любовта на тези фенове е забележителна, а за мен означава наистина много“, заяви Роулинг по време на премиерата: „Техните лоялност и страст към историите са причината да се върна към света на магьосниците. Без тях тези филми нямаше да съществуват.“

Прочетете още

5a0db8fc91533200018b48e4-750-563

Даниел Радклиф: Осъждат хора за марихуана, а на известните актьори им се разминава много повече

Даниел Радклиф, който изигра любимия на милиони читатели магьосник Хари Потър, коментира избора на Джони …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *