Начало / Читатели / Книга, която ще ви превърне в главен герой

Книга, която ще ви превърне в главен герой

Вяра Недкова-Хеликон, Пловдив Център

214292_bПриключения, препятствия, пъзели за сглобяване и нотка на страх…Това е „Тебеширения човек“ на К. Дж. Тюдор – трилър, който остави следа в съзнанието ми, влезе навътре в мозъка и ме увери, че дълго ще стои там.

Казано е, че лошото при хубавата книга е, че искаш да я прочетеш, но в същото време не искаш тя да свърши. За „Тебеширения човек“ тази мисъл е напълно вярна. В момента, в който я взех, вече бях под нейн контрол. Всяко действие, всяка мисъл и дума, ме караха да настръхвам от страх, вълнение и учудване. Вече бях там заедно с дружината на Ед.

Ако търсите книга, която да ви превърне в главен герой, то този трилър е за вас. Ще мислите като него, ще ходите там, където той ходи, ще дишате въздуха, който Ед диша и най-важното-ще подредите заедно всички части на пъзела. А когато най-сетне стигнете последна страница, ще ви се прииска да му кажете: „Това не е възможно!“.

„Тебеширения човек“ не напразно е Книга на месец октомври в „Хеликон“. Тя ще ви разкрие тайни, които дори не сте предполагали, че имат пет обикновени хлапета. Ще изпитате едновременно чувство на гняв, щастие, страх, удоволствие. Ще усетите тайнственост. И когато я затворите, ще ви трябват поне няколко дни, докато отделите мислите си от нея. Преди това освободете график от всякакви ангажименти, защото навлизайки в сюжета, ще забравите за реалността.

Прочетете още

20230512_123537

С отношение към абитуриентите

Бърз поглед към един често търсен раздел в Хеликон Съборна ДДК, както го наричат книжарите …