Начало / България / Здравословна вълна от книги за пролетта

Здравословна вълна от книги за пролетта

Само да се покаже слънчицето, тутакси се появява и желанието да сме във форма… Може би ви се е случвало – все едно напролет искате да съблечете старата си кожа… Тялото ви дава знак така, че е време буквално да пречистите себе си.

Photo by Bruno Nascimento on Unsplash

Затова превключваме на здравословна вълна сега

Искаме да ви помогнем така да преобразите себе си, че да се почувствате истински добре. Пък и нали знаете, когато човек е в добра кондиция, буквално грее и привлича усмивки.

Заслужавате го… А и с нашите пролетни предложения никак няма да ви е трудно да го постигнете. Хитът тази пролет ще са две книги, които ще улеснят това да се чувстваме и да изглеждаме добре. На всичко отгоре цената им е почти на половина на тази, която ще откриете на корицата.

Джей Джей Смит казва, че ни стигат десет дни

Американката твърди, че за толкова време можем да изхвърлим отровите от организма. Храната може само да ускори този процес.

Самата тя минава през пъкъла, преди да освободи тялото от токсините. Натравя се с живак заради една от пломбите си. Но пък този инцидент слага начало на цялостната й промяна.

След натравянето Джей Джей Смит създава програма, която сама спазва. Приятелките й започват да се интересуват и… тя описва всичко в книга. После се появява още една и още една…

„Тялото лесно може да се зареди с енергия, независимо от годините ни“, казва симпатичната американка, която сега е на 48.

jj_cr

Книгите й наистина ще ви помогнат

Първото ни предложение е „Зелени смути рецепти“. Предложенията в книгата са лесни и стават за минути. Джей Джей Смит обяснява много добре предимствата на такъв хранителен режим. „Зелени смути рецепти“ до 5 април вместо 9,99 лв. ще е едва 5,99 лв.

Също толкова – 5,99 лв. вместо 9,99 лв. ще струва пак до 5 април и „Плосък корем без упражнения“ от същия автор. Тук Джей Джей Смит обяснява как да коригираме хранителния си режим. И в крайна сметка даже без упражнения да се сдобием с така мечтания плосък корем…

Да обичаш книгите и да се погрижиш да си във форма

Звучи прекрасно и вдъхновяващо… Затова ви предлагаме „Зелени смути рецепти“ и „Плосък корем без упражнения“ за 5,99 лв. до 5 април. Сега е моментът да влезете във форма. А тези две книги ще ви помогнат да го направите неусетно… И освен духа напролет ще е здраво и тялото.

Прочетете още

Ant

Антонина Дуриданова: Дълголетието е въпрос на баланс

Говорим за новата книга на една младолика и борбена жена Антонина Дуриданова е дългогодишен федерален …